Nieuws over onze nieuwbouwprojecten. Over toekomstige plannen en actuele projecten die te koop zijn lees je hier.

Nieuwbouw in aanbouw en meer..

Mussengang | nieuw!
Droom je ook over een comfortabele en duurzame woning op loopafstand van de Grote Markt, de Stadsschouwburg, het Groninger Forum en de gezellige binnenstad? Dan is het project Mussengang perfect voor je! Dit is de ideale uitvalsbasis voor stedelijke genieters. In deze drie stadsvilla’s is alles op de eigen kavel ondergebracht: parkeren, wonen, buitenruimte, groen.

Het volume met de drie stadswoningen aan de Mussengang is niet alleen aan de buitenzijde een opvallend eigentijdse verschijning. Binnen bieden ze ruimte en kwaliteit op het hoogste niveau. Elke woning is circa vierenhalve meter breed en veertien meter diep en onderverdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond is een garage met daaraan de voordeur en een (fietsen)berging. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaap- of werkkamer, het gastentoilet en een binnenberging/technische ruimte. Een open trappenhuis verbindt de drie verdiepingen aan elkaar en zorgt voor extra lichtinval. De woonkamer annex -keuken ligt op de eerste verdieping, die een extra royale hoogte van circa drie meter heeft en aan beide zijden is voorzien van grote ramen. Op de tweede verdieping vind je twee slaapkamers, een royale badkamer met toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Een patio, dat tussen de twee slaapkamers ligt, biedt bijzondere buitenruimte aan de woning. Optioneel is een extra dakterras van ongeveer 20 m² te realiseren.

Mussengang is comfortabel wonen in de luwte, maar met alle stadse levendigheid om de hoek! Wil je ook een seintje als de verkoop officieel start? Meld je hier aan als belangstellende en we houden je op de hoogte.

Villa Oud Suyd | nu in verkoop
Vorige maand werd deze nieuwe, exclusieve villa al aangekondigd en nu is het zover! Te koop: een meesterwerk van de befaamde toparchitect Piet Boon van maar liefst 394 m² woonoppervlak op een royaal perceel van ruim 4000 m² aan de rand van het charmante dorp Leek. Laat je verrassen door zijn ongekende grandeur. De duurzame villa, met een gunstige zuidwestelijke oriëntatie, bestaat uit royale ruimtes met veel natuurlijk licht. De villa telt maar liefst vijf slaapkamers, waaronder een slaapkamer op de begane grond, drie luxe badkamers en een veelzijdige ruimte dat voor diverse doeleinden kan worden gebruikt.

Deze adembenemende woning biedt een wereld aan mogelijkheden. Een gastenverblijf, een luxueus thuiskantoor of praktijkruimte, een inspirerende fitnessruimte of zelfs een exclusieve bed and breakfast behoren tot de opties.

De verkoopprijs van deze unieke woning bedraagt €1.890.000,- v.o.n.

Klik hier voor meer informatie of maak gelijk een afspraak met één van onze nieuwbouwspecialisten.

Parkrand BLVD | start bouw afgekondigd
Goed nieuws uit Meerstad! Er zijn ruim voldoende woningen van het project Parkrand BLVD verkocht, dus de bouw zal in 2024 gaan starten. Droom jij ook van een zeer royale woning voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin? Bouwnummer 6 is uniek in dit project. Het is de enige woning met maar liefst vier woonlagen! Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en de keuken. Door de standaard uitbouw van 2,40 meter is hier alleen al veel ruimte. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. Je zou hier optioneel ook twee slaapkamers kunnen samenvoegen tot een grotere master bedroom met walk-in-closet. Op de tweede verdieping bevinden zich nóg een badkamer en twee slaapkamers. De zolderverdieping kun je ook nog optioneel indelen met twee slaapkamers. Verder is de woning voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. Bouwnummer 6 heeft een verkoopprijs van € 600.000,- v.o.n. en is nog beschikbaar!

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek. Met plezier nemen we dan alle mogelijkheden met je door.

Parkrand Estate | binnenkort start de bouw
Zou je graag in een appartement in Meerstad willn wonen? Dan is Parkrand Estate wellicht wat voor jou. Het grootste deel van de appartementen is inmiddels verkocht, maar er zijn nog een paar prachtige appartementen beschikbaar! De bouw van PArkrand Estate zal binnenkort beginnen. Onderstaande bouwnummers zijn nog te koop:

 • Bouwnummer 0.6: Dit fantastische hoekappartement op de begane grond heeft een woonoppervlakte van 113 m² en beschikt over drie slaapkamers plus een zeer royaal terras van maar liefst 62 m². Verkooprijs inclusief gekozen meerwerkopties: €502.850,- v.o.n.
 • Bouwnummer 0.7: Dit hoekappartement heeft het grootste terras van het project: maar liefst 100 m²! Het appartement zelf beschikt over twee slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van 103 m². Verkoopprijs inclusief gekozen meerwerkopties €466.935,- v.o.n.
 • Bouwnummer 1.5: Dit appartement van 121 m² op de eerste verdieping heeft een zeer royale woonkamer waar je de keuken iets 'afgescheiden' kunt indelen. Daarnaast telt dit appartement drie slaapkamers en een balkon. Daarbovenop ligt dit bouwnummer op het zuiden waardoor je van veel lichtinval en zon kunt genieten. Verkoopprijs inclusief gekozen meerwerkopties €515.895,- v.o.n.
 • Bouwnummer 1.8: Dit appartement van 103 m² woonoppervlak op de eerste verdieping, heeft maar liefst drie slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken en een balkon. Door de hoekligging geniet je in de woonkamer van veel lichtinval. Verkooprijs inclusief gekozen meerwerkopties €451.270,- v.o.n.
 • Bouwnummer 2.8: Dit hoekappartement van 97 m² woonoppervlak is gesitueerd op de tweede verdieping. Dit appartement heeft veel lichtinval in de woonkamer en in de drie slaapkamers. Dit voelt heel ruimtelijk. Verkooprijs inclusief gekozen meerwerkopties €445.770,- v.o.n.

Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite. Wil je een persoonlijk gesprek of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Parkhoven | bouw is gestart
De bouw van de bouwtypes Taurus, Rode Geus, Witrik en Piemontese is op 2 november feestelijk gestart. Nog mooier: er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Ben je op zoek naar een woning, dichtbij het strand in Meerstad of wil je over enige tijd heerlijk genieten op je eigen veranda? Dán is Parkhoven de ideale plek voor jou!

UITGELICHT: Parkhoven type Taurus
In de eerste bouwfase vindt je deze charmante rijwoningen. Ze worden gebouwd aan de straat Brandrood en kijken vanaf de veranda aan de voorzijde van het huis vrij uit over het groene hof. Op de begane grond bevinden zich de keuken en de woonkamer met toegang tot de zonnige achtertuin. De woningen hebben standaard op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De woningen worden op de zolderverdieping uitgevoerd met een dakkapel of hebben de mogelijkheid daartoe Hierdoor krijg je flink meer licht en ruimte op de verdieping! Parkeren doe je achterop je eigen terrein. Er is nog één hoekwoning plus nog enkele tussenwoningen beschikbaar. Verkoopprijs vanaf € 472.000,- v.o.n.

Klik hier voor meer informatie of maak gelijk een afspraak met één van onze nieuwbouwspecialisten.

Zin in Zuid | nog enkele bouwnummers beschikbaar
Wil je in het voorjaar van 2024 al verhuizen naar een nieuw appartement? In het project ‘Zin in Zuid’ transformeert de oude technische school in nieuwe, duurzame en energiezuinige appartementen. "Old school, New Living", waarbij prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen worden gecombineerd met het comfort van nieuwbouw. Een uniek project waar stads wonen en nieuw en oud perfect samen komen.

De bouw is al vergevorderd en er zijn nog een paar bouwnummers beschikbaar! Heb je voorkeur voor één van de loftappartementen met een oppervlakte van circa 60m², de laatste studio of ga je voor de laatste maisonnette met twee woonlagen en een oppervlakte van ongeveer 100m²? Neem dan z.s.m. contact met ons op om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen vanaf: € 294.500,- v.o.n.

Huys de Haar | in ontwikkeling
In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot aan de Rijksstraatweg 115, worden naar alle waarschijnlijkheid 20 hoogwaardige appartementen ontwikkeld, met een parkeergarage onder het maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen komen rondom één centrale kern en opgang en variëren in oppervlakte tot circa 180 m². Er wordt nog hard gewerkt aan de plattegronden van de woningen. Wil je ook het laatste nieuws over Huys de Haar ontvangen? Meld je hier aan als belangstellende en we houden je op de hoogte.

Buurtschap Coulissen | wonen in een gezamenlijk, natuurlijk landschap
Buurtschap Coulissen bestaat uit 16 vrijstaande en half vrijstaande huizen sinds kort ook uit rijwoningen. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek woon je in een parkachtige omgeving met een landschappelijk karakter. Nabuurschap en saamhorigheid zijn belangrijke waarden, met behoud van en respect voor elkaars privacy. Als toekomstig bewoner koop je meer dan een huis. Je bent ook mede-eigenaar van het Buurtschapshuis en het gezamenlijke buitenterrein. Een moestuin, pluktuin of speeltoestellen voor de kinderen? Hoe het terrein er precies uit gaat zien, bepaal je als toekomstige bewoners samen.

NIEUW: Aan het plan zijn vijf rijwoningen toegevoegd: drie tussenwoningen en twee hoekwoningen met prijzen vanaf circa € 349.000,- v.o.n.

De pluspunten van de woningen van Buurtschap Coulissen:

 • Door de vorm en het materiaalgebruik lijkt de bouwstijl op een schuurwoning
 • Plek voor maar liefst 2 parkeerplaatsen bij huis
 • Duurzaam gebouwd
 • Woning is aanpasbaar naar jouw woonwensen

Wil je meer informatie lezen over dit project? Klik dan door naar de presentatie op onze website! Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde (Kom kijken in de keuken van Suikerzijde op zaterdag 11 november), Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je vervolgens op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de plannen en ontwikkelingen in en rondom Groningen met je door te nemen.

Gerelateerde berichten

  Geen resultaten gevonden