Natuurlijk zijn we druk met de voorbereidingen voor de beurs Nieuwbouw XL op 13, 14 en 15 mei, maar ook zijn er drie nieuwe projecten in verkoop gegaan! Zo is de inschrijving van ‘De Zes van Boekhorst’ geweest, is de verkoop van de zeven stadsvilla’s van ‘Prelude’ gestart en zijn er ook drie vrije kavels in ‘Eilandrijk Borgmeren’ in Harkstede te koop. Daarnaast hebben we nog enkele bouwnummers beschikbaar in het project ‘Zin in Zuid’ waarvan de bouw binnenkort al van start gaat. Kortom, na het lezen van de informatie op deze pagina bent u weer helemaal up-to-date!

Nieuw Nieuwbouwaanbod

Prelude | verkoop gestart, inschrijven kan tot woensdag 18 mei 12:00 uur

Aan de Beethovenlaan in het bruisende Helpman verrijzen binnenkort zeven luxe en robuuste stadsvilla’s met maar liefst vier bouwlagen en een woonoppervlakte van 208 tot 260 m²! Prelude is een instrumentale compositie zonder vaste vorm, meestal als introductie op een 'groter' werk. Uw woning is de prelude. De binnenkant staat niet vast terwijl uw woning onderdeel is van een architectonisch compositie. De woningen bieden daardoor zeer veel indelingsmogelijkheden!

Kiest u voor een grote woonkeuken op de begane grond, een ruime living op de eerste verdieping? Wilt u tuin- of juist straatgericht koken of wilt u graag een kookeiland? Het kan in Prelude allemaal! De overige twee verdiepingen kunt u indelen met maar liefst zes slaap- en/of studeerkamers. Standaard is een royale badkamer bij de VON-prijs inbegrepen. Wilt u liever de luxe van twee badkamers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, schrijf u dan in! U kunt uw kans op een toewijzing vergroten door een financiële haalbaarheidscheck bij uw inschrijving toe te voegen. De inschrijving sluit op 18 mei om 12:00 uur. Wij helpen u hier graag bij. Wilt u meer informatie over het project, over uw financiële situatie óf over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Eilandrijk Borgmeren | verkoop laatste drie vrije kavels gestart, inschrijven kan tot 25 mei 12:00 uur

Droomt u van het realiseren van uw eigen woning op een ruime kavel? Wonen in een natuurlijke omgeving met de bruisende stad Groningen binnen handbereik? Dat kan op een zelf te ontwikkelen kavel in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren in Harkstede. De laatste drie kavels hebben oppervlaktes van ca. 1.205 tot 1.976 m². Binnen het bouwblok heeft u een grote mate van keuzevrijheid om uw eigen vrijstaande woning te realiseren. U kunt zelf met een architect aan de slag gaan, maar er zijn via diverse aannemers ook woningtypes die u nog aan eigen woonwensen kunt aanpassen. Uitgangspunt is duurzaam bouwen en inrichten waaraan de gemeente verschillende spelregels c.q. eisen heeft verbonden. De gemeente stelt o.a. als eis dat er voor iedere kavel een hoogwaardig woningontwerp wordt gepresenteerd.

De laatste drie kavels worden verkocht middels een inschrijving, welke sluit op woensdag 25 mei om 12:00 uur. Alle verkoopstukken kunt u hier downloaden. Heeft u vragen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Zes van Boekhorst | verkoop gestart

Eind april is de verkoop van de zes eengezinswoningen aan de Boekhorsterweg in Oosterwolde gestart. De zes woningen zijn verdeeld over twee blokken van elk drie woningen: in totaal vier hoek- en twee tussenwoningen. De moderne architectuur wordt gekenmerkt door warme kleuren en frisse details. Alle woningen bieden een zee aan ruimte en worden compleet opgeleverd, inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet voorzien van sanitair en tegelwerk! Alle woningen staan inmiddels onder optie. Indien u plaats wilt nemen op de reservelijst, dan kunt u zich aanmelden via de projectwebsite.

Zin in Zuid | Nog enkele woningen beschikbaar

De verkoop van het project Zin in Zuid is in volle gang. De aannemer is inmiddels begonnen om het gebouw helemaal leeg te halen, zodat de verbouwing na de zomer kan gaan starten! De voormalige technische school is een geweldig pand met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak, een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Die worden op een spannende, speelse manier in de woningen verwerkt. Daardoor komen er ook heel veel verschillende soorten woningen in dit project. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving. En er zijn nog mogelijkheden om een woning in dit project te bemachtigen!

  • Er zijn bijvoorbeeld nog enkele loftwoningen beschikbaar. Deze woningen zijn gesitueerd in de zijvleugel van het gebouw en worden voorzien van een prachtige vide op de eerste etage. Ook is op deze verdieping de optie gecreëerd om twee slaapkamers te realiseren. Het woonoppervlak bedraagt 98 m². U heeft hier dus de ruimte, ook omdat u zo uw eigen terras op loopt. Prijzen vanaf € 448.500,- v.o.n., dit is ook inclusief een parkeerplaats in de garage!
  • Daarnaast is er nog één mooie, ruime maisonnette beschikbaar. Het laatst beschikbare bouwnummer 54 heeft 104 m² woonoppervlak en is gesitueerd op de begane grond van het hoofdgebouw. Deze maisonnette heeft op de verdieping één ruime slaapkamer en een tweede ruimte met entresol met een vide waardoor u de geweldige hoogte goed kunt beleven. Via een grote pui valt veel licht naar binnen. Ook deze woning heeft een buitenruimte. De verkoopprijs van deze woning bedraagt € 485.500,- v.o.n.
  • In de voormalige klaslokalen op de tweede en derde verdieping bevinden zich de loftappartementen. Er zijn nog enkele loftappartementen beschikbaar. Deze loftappartementen hebben een woonoppervlak van 59 m² en grote, hoge raampartijen. U kunt kiezen voor een appartement met open loftindeling, een roomdivider of een separate slaapkamer (zonder meerprijs). Veel mogelijkheden dus! Prijzen van de beschikbare loftappartementen zijn vanaf € 294.500,- v.o.n.
  • Wilt u liever iets meer ruimte, dan is ook bouwnummer 27 nog beschikbaar. Dit is een appartement met 77 m² woonoppervlak op de tweede verdieping. Dit appartement is standaard al voorzien van een slaapkamer en heeft net als de loftappartementen een hoog plafond en een grote raampartij in de woonkamer. De verkoopprijs bedraagt € 348.500,- v.o.n.
  • Tot slot is er nog één studio beschikbaar. Bouwnummer 53 is gesitueerd op de begane grond en heeft 60 m² woonoppervlak. Deze studio is heel praktisch ingedeeld, waardoor er in één ruimte toch een apart woon- en slaapgedeelte wordt gecreëerd. Wordt dit misschien wel uw chique alternatief voor de populaire ‘tiny house’?

Alle verkoopinformatie en de beschikbaarheid vindt u op de projectwebsite. Natuurlijk kunt u zich hier ook op de reservelijst laten plaatsen voor de woningen die nog onder optie staan. Heeft u vragen of wilt u rustig het project met ons doornemen? Dan is een afspraak met ons snel gemaakt via onze eigen site.

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkeling van HOLT op de voormalige Alo-locatie, nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), De Suikerzijde, Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite. Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Wij kunnen u ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden