Het nieuwe jaar is bij team nieuwbouw opvallend voortvarend van start gegaan waarbij we vele nieuwbouw adviesgesprekken hebben gevoerd en woningen zijn verkocht. Wellicht ook logisch: kopers van een energiezuinige woning kunnen tenslotte sinds 1 januari flink meer geld lenen. Nieuwbouwhuizen zijn en blijven mede daardoor onverminderd populair.

Nieuw jaar, nieuwbouwhuis?

Parkhoven, Meerstad:  Bouw gestart: een update!

Op donderdag 2 november gaf Rik van Niejenhuis het startsein voor de bouw van Parkhoven! Inmiddels zijn de eerste contouren van de eerste serie woningen zichtbaar en zijn de vloeren op de begane grond al gelegd.

begane-grondvloer-foto-1.jpg begane-grondvloer-foto-2.jpg

Ook zijn er nog een aantal woningen van dit mooie project beschikbaar! Wil je weten welke dat zijn? Kijk dan op onze nieuwbouwwebsite.

Parkrand Estate | binnenkort start de bouw

Woon je liever in een appartement in Meerstad? Dan is Parkrand Estate wellicht wat voor jou. Het grootste deel van de appartementen is inmiddels verkocht en de bouw gaat ook binnenkort van start. Er zijn nog een paar prachtige appartementen beschikbaar.

Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken. (De 18 woningen van Parkrand BLVD zijn allemaal al verkocht.)

Zin in Zuid
De oplevering van transformatieproject Zin in Zuid aan de Van Schendelstraat komt nu echt met rasse schreden dichterbij! Alle appartementen en studio’s zijn daarvoor bijna gereed.

Heb je interesse in één van de laatste 2 Loftappartementen met een woonoppervlakte van circa 60 m² of de laatste studio? Of wil je meer weten over de laatste maisonnette met twee woonlagen en een woonoppervlakte van ongeveer 100 m²? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar op dit moment plannen ontwikkeld worden. Naast de nieuwe woningen in Zuidhorn in het project Noorderhorizon’ verwachten we spoedig nieuwe impressies en nieuws te kunnen delen over de luxe appartementen in Haren in project ‘Huys de Haar’. Ook over de drie stoere stadsvilla’s in de binnenstad in project ‘Mussengang’ vertellen we je binnenkort meer.

Gebiedsontwikkelingen als De Suikerzijde, Stadshavens, Grunobuurt, De Held III en meer volgen we op de voet en ook daarover kunnen we je vrijblijvend op de hoogte houden via email. Hiervoor maak je eenvoudig een woonaccount aan op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je dan op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Past een nieuwbouwhuis ook bij jou?
Wil je weten of een nieuwbouwhuis ook interessant is voor jou? Voor een vrijblijvend advies en inzicht in de nieuwbouwmarkt in en rondom Groningen ben je bij ons team nieuwbouw en/of onze financieel adviseur aan het juiste adres.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden