In deze nieuwsbrief blikken we terug op een zeer succesvol en goed bezocht Open Huis bij het project ‘Zin in Zuid’ én hebben we nieuws over een nieuw project in Leek. Het project ‘Buurtschap Coulissen’ in Leek bestaat uit 15 vrijstaande en halfvrijstaande woningen, gelegen in gemeenschappelijk groen en geschikt voor een brede doelgroep: van jong tot oud. De woningen variëren in oppervlakte van 89 m² tot maar liefst 163 m². Verder praten we je in deze nieuwsbrief natuurlijk bij over alle lopende nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen.

Nieuw aanbod in Leek en meer..

Zin in Zuid | Geweldige kijkdag

De verbouwing van het project ‘Zin in Zuid’ is in volle gang en verloopt zeer voorspoedig! Er wordt hard gebouwd aan de 75 bijzondere appartementen en woningen. Afgelopen zaterdag konden we, tijdens de NVM Open Huizendag, ook binnenkijken bij ‘Zin in Zuid’. En volgens ons was iedereen het erover eens: wat wordt het mooi!!

website-plaatjes-02.png

In het project Zin in Zuid’ combineren we namelijk prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

En er is goed nieuws! Want er zijn nog een paar bouwnummers beschikbaar! We hebben nog een aantal loftappartementen met een oppervlakte van ca. 60m², nog één maisonnette en één loftwoning beschikbaar. Zowel de maisonnette als de loftwoning over twee woonlagen en een oppervlakte van ca. 100m².

Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak met je om jouw mogelijkheden te bespreken om één van deze unieke woningen te bemachtigente.

Buurtschap Coulissen l Leek

website-plaatjes-01_cp_642ed62a085fd7.48595090.png

Vrijstaand of half-vrijstaand wonen in het groen, omringd met water én buren die naar je omkijken. Met Buurtschap Coulissen koop je méér dan een huis. Naast je eigen woning, deel je het buurtschapshuis. Een moestuin of speeltoestellen voor de kinderen? Hoe het gezamenlijke buitenterrein eruit ziet, bepaal je samen met je buren. Wil jij je buren én de natuur altijd dichtbij? Pak deze kans en toon je interesse.

* Nieuwe wijk aan de zuidrand van de wijk Oostindie in Leek
* Flexibel basisontwerp aan te passen op jouw woonwensen
* Landschappelijke uitstraling met veel groen en omgeven door water
* Duurzaam gebouwd en ruimte voor moestuin of pluktuin
* Woonoppervlakte tussen 89m² en 163m² prijzen vanaf ca. € 435.000,- v.o.n.

Vanaf volgende week te bekijken op Funda en op onze nieuwbouwsite! Nu alvast verder lezen? Dat kan via deze link.

Parkrand Estate l Nog maar enkele appartementen beschikbaar  

website-plaatjes-04_cp_642ed849315ab6.14493991.png 

De verkoop van de 29 royale appartementen in Meerstad verloopt zeer voorspoedig. Veel opties zijn inmiddels verzilverd en veel koopovereenkomsten zijn al getekend. We zijn hard op weg naar de (minimale) 70% verkochte woningen, die we nodig hebben om te kunnen starten met de bouw.

De prijzen van deze appartementen starten vanaf € 329.500,- vrij op naam.

Parkrand Estate biedt een mooie kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen, zonder in te leveren op comfort. In Parkrand Estate wordt het totaal 'anders' wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad! De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 72 tot maar liefst 275 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite. Persoonlijk contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Parkrand BLVD | Prachtig en ruim wonen aan Park Meerstad

website-plaatjes-03_cp_642ed863c986a0.30236647.png  

Droom je van een royale woning voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin? Kijk dan eens naar het project Parkrand BLVD, dat ligt aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden ook binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder, die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Liever persoonlijk contact om jouw wensen te bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Parkhoven | Kom eens kijken in de modelwoning!

website-plaatjes-05.png

Kom sfeerproeven en bezoek de volledig ingerichte modelwoning van Parkhoven’s type Chillingham bij Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen op de 2e etage. Elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur is hier een inloopmoment waarbij één van de makelaars aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Kom gerust een kop koffie drinken en ervaar hoe deze ruime woning voelt.

Woningtype Chillingham is een stoere tweelaagse woning met een breedte van 6 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m² en een kavelgrootte van 175 tot 275 m² met twee eigen parkeerplekken. De woning heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van 1200 of 2400 mm op de begane grond. Door de wanden van de modelwoning aan de achterzijde in- of uit te klappen ervaar je wat een uitbouw met je ruimte doet. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Met de optie van een opbouw op de 2e verdieping creëer je een extra werk- of hobbyruimte met dakterras. De Chillingham is te koop vanaf €435.000,00 v.o.n.

Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof, middenin de wijk Groenewei. Wil je meer informatie over de Chillingham (modelwoning) of één van de andere mooie woningtypes van Parkhoven? Kijk dan op de projectsite en/of neem gerust contact met ons op. 

Huys de Haar | Haren

huys-de-haar-kleiner.jpg

In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot aan de Rijksstraatweg, komen circa 22 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grootte tot ongeveer 180m² en zijn voorzien van hoge plafonds en ruime balkons/dakterrassen.

Op dit moment worden de gewijzigde plattegronden uitgewerkt. We verwachten vlak voor de zomer je hierover nader te kunnen berichten.

Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkeling

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je vervolgens op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Wij kunnen je ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden