Met je hoofd in de wind, uitkijkend over stad en ommeland, genietend van je eigen koffie met de bruisende stad aan je voeten? Dat kan! Onder meer tijdens de Penthouse Special Tour op vrijdag 14 juli a.s. Natuurlijk kun je dan niet alleen genieten van het weidse uitzicht, maar informeren wij je ook graag over de mogelijkheden. Blijf je liever met beide benen op de grond? Ook voor jou hebben we diverse mogelijkheden. Lees je mee?

Meer nieuwbouwnieuws

Buurtschap Coulissen Leek

Afgelopen maand hebben we een goed bezochte en succesvolle inloopmiddag bij het project ‘Buurtschap Coulissen’ in Leek gehad. Op een zonovergoten bouwlocatie hebben diverse bekende en nieuwe geïnteresseerden kennis gemaakt met dit prachtige project en de fantastische plek.
Buurtschap Coulissen bestaat uit 15 vrijstaande en half vrijstaande woningen, gelegen aan de rand van de wijk Oostindie in Leek.

image5-nieuw.jpg


Wil je meer informatie over dit project? Kijk dan op onze website! Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Mantelappel – De Vosholen Hoogezand

mantelappel-hoogezand-item.jpg 

In het rustigste deel van de populaire nieuwbouwwijk De Vosholen in Hoogezand komen vier moderne, energiezuinige hoek- en rijwoningen.
Smart, duurzaam & energiezuinig én betaalbaar. Van de 4 unieke woningen zijn er momenteel nog 3 beschikbaar.

Het gaat er bij duurzaam bouwen niet alleen om dat de woningen energiezuinig, gasloos en onderhoudsarm zijn. Ook moet een woning prettig, leefbaar en veilig zijn. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers en mét behoud van comfort.
Deze woningen hebben een EPC lager dan 0,4; oftewel ze zijn zeer energiezuinig. Prijzen vanaf: € 295.000,- v.o.n.

Zin in Zuid | Nog maar enkele bouwnummers beschikbaar

zin-in-zuid-itemjpg.jpg

Tijdens het Open Huis van afgelopen woensdag konden geïnteresseerden binnenkijken bij Zin in Zuid aan de Van Schendelstraat en zijn er weer diverse bouwnummers gereserveerd en verkocht. De bouw van het project ‘Zin in Zuid’ verloopt zeer voorspoedig! De verwachting is dat vanaf november de eerste woningen zullen worden opgeleverd. Te beginnen bij de penthouses bovenin het oude schoolgebouw.

In het project Zin in Zuid transformeert oude technische school in nieuwe, duurzame en energiezuinige appartementen. Old school, New Living, waarbij prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen worden gecombineerd met het comfort van nieuwbouw. Echt een uniek project waar stads wonen in  een complex in een parkachtige omgeving plus nieuw en oud perfect samenkomen.

En er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Heb je voorkeur voor één van de Loftappartementen met een oppervlakte van ongeveer 60m², de laatste studio of ga je voor de laatste Maisonnette met twee woonlagen en een oppervlakte van ca. 100m²?

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken. Prijzen vanaf: € 294.500,- v.o.n.

Parkrand Estate | Nog maar enkele beschikbaar 

parkrand-estate_cp_64a57c85615a36.89210979.jpg

De verkoop van de 29 royale appartementen in Meerstad vordert gestaat. Het grootste deel van de appartementen is inmiddels al verkocht maar er zijn ook nog een paar prachtige appartementen beschikbaar die we graag nog even wat extra aandacht geven:

UITGELICHT: Parkrand Estate bouwnummer 0.6

Dit fantastische hoek-appartement heeft een oppervlakte van 113 m², beschikt over 3 slaapkamers en heeft een zeer royaal terras van maar liefst 62 m². Estate 0.6 heeft een prijs van € 495.000,- vrij op naam en is nog beschikbaar!

Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

 Parkrand BLVD | Prachtig en ruim wonen aan Park Meerstad

parkhoven_cp_64a57da383ceb5.63231528.jpg

Ook van deze woningen is inmiddels al een flink deel verkocht Maar er zijn nog mogelijkheden om een van de royale woningen voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin te bemachtigen. De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden ook van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken. 

Huys de Haar in Haren

huys-de-haar-kleiner.jpg

In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot, aan de Rijksstraatweg 115, worden circa 20 hoogwaardige appartementen ontwikkelt, met een parkeergarage onder het maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen komen rondom één centrale kern en opgang en variëren in oppervlakte tot ca 180m²

De verkoop start na verwachting eind dit jaar.

Meld je hier aan als belangstellende en we houden je op de hoogte.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen

Er zijn diverse locaties in en rond de Stad waar verschillende plannen voor in ontwikkeling zijn. Denk hierbij aan Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.

Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) via ons volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je vervolgens met plezier op de hoogte als er nieuws is. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Een afspraak met een van onze adviseurs is snel gemaakt via mail (nieuwbouw@pandomo.nl), telefoon of whatsapp (050-8533733).

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden