De trend dat er sprake is van krapte op de woningmarkt voor bestaande huizen, is voor ons in nieuwbouwland helaas niet anders. Heel jammer voor alle mensen die we moeten teleurstellen, omdat zij het nieuwbouwhuis van hun keuze niet toegewezen hebben gekregen. Een lichtpuntje: ook nu komt het soms voor dat we toch nog goed nieuws kunnen brengen wanneer een optant een optie op een nieuwbouwhuis teruggeeft. Dit zijn geen alledaagse situaties, maar we zijn altijd blij als we in zo'n geval snel iemand anders gelukkig kunnen maken met het overnemen van de optie!Mocht u niet hebben meegedaan in een loting, maar toch belangstelling hebben voor één van de actuele projecten waarbij alle woningen onder optie zijn? Aarzel dan niet, het plaatsnemen op een reservelijst kan echt lonen! Wilt u meer weten over onze lopende projecten, procedures of toekomstige ontwikkelingen? Lees dan snel verder, Pandomo Makelaars zit niet stil!

Krapte houdt aan, ook bij nieuwbouw

Zin in Zuid | Verkoop in volle gang

Ziet u zichzelf al wonen in één van de 75 unieke appartementen, loftappartementen, penthouses, maisonnettes, studio’s of loftwoningen in de monumentale, voormalige technische school aan de Van Schendelstraat in Groningen? Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen woning is hetzelfde en toch waan je je duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid. Alle verkoopinformatie vindt u op de projectwebsite www.zininzuidgroningen.nl. Via deze website kunt u zich als reservekandidaat aanmelden. Heeft u vragen of wilt u in een persoonlijk gesprek het project met ons doornemen? Dan maken wij met plezier een afspraak met u. Dat kan online, maar ook bij ons op kantoor.

De Vossenburglaan (fase 3) | verkoop in volle gang

Geniet van water, groen, rust en ruimte in één van de nieuwe woningen aan de Vossenburglaan. De derde fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit drie vrijstaande woningen en vier twee-onder-één-kapwoningen op ruime kavels. De woningen vallen op door de hoogwaardige architectuur, met warm metselwerk en fraaie details. Een woning die gezien mag worden, op een plek waar van het leven genoten wordt. En dat alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen. De verkoop van deze woningen is inmiddels in volle gang.

Heeft u dit moment gemist?

Dan kunt u plaatsnemen op de reservelijst. U kunt dit doen door een account aan te maken op de projectwebsite: www.devossenburglaan.nl.Ook alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de verkoopflyer en de verkooptekeningen kunt u daar vinden. Heeft u vragen of wilt u rustig het project met ons doornemen? Dan maken wij graag een afspraak met u.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Laatste unieke penthouse

In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woont u verrassend royaal aan de rand van de binnenstad. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Het laatste beschikbare penthouse, bouwnummer 67, is gelegen op de bovenste twee verdiepingen aan de Bloemsingelzijde van het pand en heeft maar liefst 272 m² woonoppervlakte! Dit geweldige penthouse wordt uitgerust met een lift, zodat u zonder traplopen van de ene naar de andere verdieping kunt. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Het penthouse beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De verkoopprijs bedraagt € 1.299.000,- v.o.n. De kosten voor een parkeerabonnement voor twee auto’s zijn voor de eerste drie jaar bij de aankoop inbegrepen. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Tsjerkepaed, Earnewâld | Nog één woning beschikbaar

In het hart van het gezellige watersportdorp Earnewâld verrijzen binnenkort drie vrijstaande woningen. De bouw van deze woningen start naar verwachting binnenkort. De oplevering staat gepland voor eind 2022.

Wilt u ook wonen in een bijzonder rijk en uniek natuurgebied met prachtige plassen en meren? Er is nog één woning beschikbaar. De woningen worden zeer comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig gebouwd. De keuken is lekker ruim en licht en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer met fraaie raampartijen. Uiteraard zijn diverse maatwerkopties, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dubbele openslaande deuren of schuifpui mogelijk. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar. Wilt u meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Buurtschap de Gast

Droomt u ervan om in een omgeving te wonen met privacy en toch met oog en oor voor elkaar? Dat vindt u in project Buurtschap de Gast. Een uniek project met 15 zelfstandige woningen en een aantal gedeelde voorzieningen, waarbij duurzaamheid van wonen en leven centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen, zeer comfortabel en uitermate energiezuinig volgens de laatste BENG-eisen (verwarming middels vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen). Inmiddels zijn alle woningen geopteerd of verkocht. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u op de reservelijst plaatsnemen en wie weet.. kunnen wij u toch nog blij maken!

Binnenkort in Groningen Zuid!

Naast de lopende projecten kunnen we alvast vertellen dat er binnenkort een nieuw project met 7 zeer royale stadsvilla’s aankomt in Groningen Zuid. Houd onze site, nieuwsbrief en socials in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkeling van HOLT op de voormalige Alo-locatie in Groningen-Zuid, nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), De Suikerzijde, Stadshavens en De Held III. U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. U kunt hiervoor een woonaccount aanmaken op onze speciale nieuwbouw website. Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij horen dan graag van u.

Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • Uw financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden