In de 25 jaar dat Piet Cazemier directeur-eigenaar is van Pandomo Makelaars is er binnen de makelaardij heel wat veranderd. “Pandomo Makelaars is in de jaren een volwassen en professioneel fullservice kantoor geworden, waar ik best trots op ben”, aldus Piet Cazemier.

Klaar voor de toekomst!

"Maar ik heb altijd vooruit willen kijken. Naar mogelijkheden en kansen voor onze diensten en ook zeker naar mijn persoonlijke rol voor dit kantoor. Het moment is aangebroken dat ik met vertrouwen het eigenaarschap ga delen met Nico Nijenhuis, Klaas Schippers en Gerben Cazemier."

Daarmee verandert er voor de medewerkers van het kantoor niet zoveel. Nico, Klaas en Gerben waren al sinds enige tijd ‘chef d'équipe’ van hun teams. De wens van eigen ondernemerschap leidde ertoe dat zij - met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 – mede aandeelhouder zijn van Pandomo Makelaars. Daarmee staan zij als gezamenlijke partners voor de strategie, visie èn toekomst van het makelaarskantoor. “Ondanks de uitdagingen die er voor onze branche altijd zijn, zien we dit als een mooie stap om ons kantoor toekomstbestendig en duurzaam voort te zetten”, aldus Gerben Cazemier.

Het betekent niet dat Piet vanaf nu thuis gaat zitten. Het betekent wel dat hij meer tijd en focus krijgt om de dingen te doen die hij het liefste doet: meedenken bij gebiedsontwikkelingen en zich hard maken voor nieuwbouwplannen voor Groningen en omgeving.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden