Bent u benieuwd naar het definitieve woningaanbod in het Engelse Park? Als u zich bij Pandomo Makelaars heeft aangemeld als belangstellende voor dit project, heeft u een nieuwsbrief ontvangen met alvast de nieuwste impressies van de woningen!

Inloopavond en Sneak Preview Engelse Park

Het aanbod in Engelse Park wordt zeer divers; van rijwoning tot villa. De woningen zijn echter allemaal groen van binnen èn van buiten, door duurzaam gebruik van de natuur.

De ligging van Engelse Park in Groningen-Zuid is uitstekend. Dichtbij de binnenstad van Groningen, de winkels van Helpman en de uitvalswegen en het OV ligt ook om de hoek. Door de veelzijdigheid aan woningen is Engelse Park de ideale woonstek voor een brede doelgroep.

Inloop/sneak preview avond

Op dinsdag 24 juli, tussen 17:00 uur en 19:00 uur, verwelkomen wij u graag op ons kantoor aan de Griffeweg 81 in Groningen.

Wat u mag verwachten tijdens deze inloopavond?

U krijgt informatie over:

  • de 6 verschillende woningtypen ‘Tuinwoningen’ en ‘Parkvilla’s’
  • de afwerking van de woningen;
  • de duurzame toepassingen van Engelse Park;
  • de groene en parkachtige leefomgeving en
  • de verwachte datum start verkoop en start bouw van fase 1.

Let op: We u kunnen u die avond helaas nog niet nader informeren over de verwachte verkoopprijzen.

Mocht u in verband met vakantie of andere verplichtingen niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan nodigen wij u alvast uit voor de start verkoop in september. De definitieve uitnodiging daarvoor ontvangt u spoedig na de zomervakantie, mits u zich heeft aangemeld als belangstellende voor dit project. 

Bent u van plan om een Sneak Preview van Engelse Park te komen nemen? Meldt u zich dan hier aan. U kunt via de website van NieuwWonen Groningen ook uw persoonlijke woonprofiel aanmaken zodat u altijd op de hoogte gebracht wordt van eventuele nieuwe ontwikkelingen.