Januari… de maand van de beste wensen en goede voornemens. Bij Pandomo Hypotheken gaan we het liefst uit van realistische voornemens. Daarom blijven we dit jaar vooral doen waar we goed in zijn; gesprekken voeren die op maat gesneden zijn, om tot de best passende hypotheek te komen. Wel hebben we nagedacht hoe we dat verder kunnen verbeteren. Hoe? Lees snel verder!

Hypotheekgesprek? Waar en wanneer het jou past

Zelf de regie
Voor het advies en het regelen van de hypotheek kun je op ons blijven bouwen. Daarin nemen wij graag de regie en ondersteunen je zo goed mogelijk. Een stukje van de regie geven we echter graag aan jou: je hebt nu namelijk zelf toegang tot de agenda van onze hypotheekadviseurs Klaas en Miriam.

Via onze site plan je eenvoudig het type gesprek wat je wenst en kies je zelf de datum en het tijdstip wat voor jou het beste past. Onze agenda's staan op werkdagen voor je open en mocht je een afspraak in de avond willen: ook dat is mogelijk!

Zelf bepalen waar
Een persoonlijk gesprek voeren over je financiële mogelijkheden kan heel goed bij ons op kantoor. We hebben voldoende ruimte en je kunt direct op een groot scherm meekijken waarop we ons adviesgesprek toelichten.

De afgelopen jaren hebben we de ervaring opgedaan dat het gesprek op kantoor deels verplaatst is naar online gesprekken. Voor veel mensen een hele fijne optie vanwege de flexibiliteit en het efficiënte tijdsgebruik. Beide mogelijkheden blijven we ook in 2023 aanbieden. Wat veel mensen nog niet weten: het is nu ook mogelijk om een afspraak in te plannen op een voor jou handige locatie. Bijvoorbeeld bij jou op kantoor of bij jou thuis aan de keukentafel.

Kortom, jij als onze klant bepaalt wanneer en waar we elkaar spreken, wij verzorgen met plezier het verdere traject. Plan zelf je afspraak in.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden