Deze eerste nieuwsbrief van 2023 staat, zoals je van ons gewend bent, weer vol met actueel nieuwbouwnieuws en informeren wij je over de laatste stand van zaken rondom diverse nieuwbouwprojecten.

Het nieuwe nieuwbouwjaar begint goed


Parkrand Estate | De verkoop start op 25 januari!

 parkrand-estate.jpg

Hoera! Op woensdag 25 januari start de verkoop van de 29 appartementen van Parkrand Estate. Vanaf dat moment kun jij je officieel online inschrijven voor een appartement naar jouw voorkeur. Geweldig toch? Die dag is er ook een start verkoop evenement in het mooie Meerstad waar je als eerste de verkoopdocumenten kunt inzien. Dit is een ideaal moment als je meer te weten wilt komen over het project, de appartementen, het meer- en minderwerk, inschrijven en financiering. Kom je gezellig langs?

Wat: start verkoop appartementen Parkrand Estate
Wanneer: woensdag 25 januari 2023
Hoe laat: tussen 16.00 en 18.00 uur
Waar: Bureau Meerstad, Zijlkade 2 in Groningen

Parkrand Estate is een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of als je totaal anders wilt wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras.

Wil je bij de toewijzing je kansen vergroten? Laat dan alvast een financiele haalbaarheidscheck opstellen door een van onze hypotheekadviseurs. Een afspraak met Klaas of Miriam kun je zelf inplannen via deze link. Het verkregen document kun je vervolgens toevoegen bij je inschrijving. 

Parkrand BLVD | Verkoop is in volle gang!

parkrand-blvd.jpgNaast de appartementen van Parkrand Estate worden er ook 18 royale en energiezuinige eengezinswoningen gebouwd in het project Parkrand BLVD, aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De woningen hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen (met bijvoorbeeld nog twee slaapkamers). Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Parkhoven | Verkoop is in volle gang!

parkhoven_cp_63bbce2181ae40.41402115.jpg

Op 16 december was het kerst in Parkhoven! Na een zeer geslaagd en gezellig kerstevent op de bouwlocatie van Parkhoven in Meerstad, is het sinds 23 december mogelijk om een modelwoning te bewonderen bij Vesta Woonforum. De modelwoning van het type Chillingham is op schaal gemaakt en compleet ingericht, zodat je de ruimte van het huis goed kunt beleven. Je vindt de modelwoning op de 2e etage van Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen.

Veel woningen staan inmiddels onder optie of zijn zelfs al verkocht, maar er zijn ook nog woningen beschikbaar! Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof, middenin de wijk Groenewei. Dankzij de uiteenlopende ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, vind je vast een woning die past bij jouw woonwensen. Wil jij ook verhuizen naar Meerstad? Bekijk hier de projectwebsite met het actuele aanbod en de mogelijkheden.

Zin in Zuid | nog maar enkele woningen beschikbaar
De verbouwing van het project ‘Zin in Zuid’ is in volle gang. In de afgelopen maanden is de oude technische school aan de Van Schendelstraat volledig gestript. Na de sloopwerkzaamheden wordt er nu hard gebouwd aan de bouw van 75 bijzondere appartementen en woningen.

In het project “Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

zin-in-zuid-loft-app-kleiner.jpg
Deze impressie is van één van de laatste beschikbare ‘Loftappartementen’. Deze lofts zijn prachtige appartementen in een voormalig klaslokaal, met een oppervlakte van ca. 60m² met een hoog plafond en grote raampartijen.

Zit jouw ideale woning of appartement er nog tussen? En er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Neem contact met ons op en we informeren je graag over de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Huys de Haar | Haren

huys-de-haar-kleiner.jpg

In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot aan de Rijksstraatweg, komen circa 22 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder het maaiveld en met rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grootte tot ongeveer 200m². Bovendien zijn de appartementen voorzien van hoge plafonds en ruime balkons/dakterrassen.

Meer weten? We gaan graag alvast met je om tafel om de voorlopige plattegronden te bespreken.

Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Laatste, unieke penthouse Bloemsingel 160

de-kroon-op-het-ebbingekwartier.jpg

Wonen in De Kroon op het Ebbingekwartier is verrassend en royaal wonen in Groningen Stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Het penthouse Bloemsingel 160 (bnr. 67) is dé laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te gaan wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. In dit penthouse woon je letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Bloemsingel 160 betreft een zeer royaal vijfkamerappartement, verdeeld over twee verdiepingen (mét lift) met een woonoppervlakte van maar liefst 270 m². De verkoopprijs bedraagt € 1.299.000,- v.o.n. De kosten voor een parkeerabonnement voor twee auto’s zijn voor de eerste drie jaar bij de aankoop inbegrepen. De oplevering van dit penthouse wordt in het tweede kwartaal van 2023 verwacht. Wil je weten wat De Kroon jou kan bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Mercado | Optimaal genieten van het stadse leven
Luxe wonen met de binnenstad als achtertuin? Direct achter de Grote Markt, aan de historische Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, staat het stoere en eigentijdse Mercado. Het gebouw is nét opgeleverd! In dit project staan enkele appartementen, waaronder een prachtig penthouse, te koop en te huur.

mercado.jpg

Stalstraat 86 
Prachtig penthouse op de 8e verdieping. Je hebt in dit unieke penthouse alle ruimte voor een riante woonkeuken en living,  daarnaast twee royale slaapkamers en twee badkamers. Het dakterras van maar liefst ruim 44m² maakt het wow-effect helemaal af en is voorzien van plantenbakken met een automatisch bewateringssysteem en heeft een spectaculair uitzicht over de stad en optimale privacy. Dit penthouse heeft een zeer luxe afwerking met twee volledig afgewerkte luxe badkamers, plafond- en wandafwerking en prachtige stenen vloer. Vraagprijs € 1.360.000,- k.k.

Stalstraat 46
Zeer fraai en verrassend appartement op de 4e verdieping. Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken (ca. 65 m²), grote raampartijen en heel veel licht! Het royale balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en beide slaapkamers en heeft een fraai uitzicht over de Groninger binnenstad. De keuken is van alle gemakken voorzien. De twee slaapkamers (beide ca. 13 m²) hebben een grote schuifpui naar het balkon ca. (16 m²). De badkamer is lekker ruim en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet. In de technische ruimte is plaats voor de wasmachine/droger en is ook nog voldoende opbergruimte. Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Meer informatie kan worden opgevraagd bij Nico Nijenhuis. Met plezier verzorgt hij tevens een rondleiding op locatie.

Diverse nieuwbouw- en (gebieds)ontwikkelingen
Er zijn meerdere locaties in en rond onze stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite (https://www.pandomonieuwbouw.nl/). Wij houden je op die manier op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Met plezier informeren we je ook over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden