Het Regionaal Energieloket is hèt digitale startpunt voor verduurzaming van uw woning. Hier vindt u alle informatie over energiezuinig en duurzaam wonen.

Gratis 'duurzame' cadeaubon

Van isoleren tot aardgasvrij. "Begin zo klein als u wilt. Of juist zo groot als u kunt", aldus de tekst op de website van het Regionaal Energieloket. Daar leest u bovendien meer over duurzame maatregelen en lokale duurzame acties.

De gemeente Groningen helpt inwoners nu met een gratis cadeaubon t.w.v. € 50. Deze bonnen zijn in te wisselen voor energiebesparende producten zoals ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips.

De gemeente heeft eerst een brief gestuurd aan de inwoners die het goed konden gebruiken en ook de 10.000 inwoners met een Stadjerspas hebben bericht gehad. De bonnen die nu nog over zijn, zijn - zolang de voorraad strekt - voor alle (overige) inwoners van de gemeente.

Let op: huurders die een cadeaubon aanvragen worden momenteel op een wachtrij geplaatst. Dit is een tijdelijke situatie. U krijgt zo snel mogelijk een bericht wanneer er een cadeaubon beschikbaar is. Vraag daarom vooral een bon aan.

Helaas is de informatie over de gratis cadeaubon niet meer beschikbaar op de website van het Regionaal energieloket. Via onze nieuwsbrief delen we wel met regelmaat acties en initiatieven met een duurzaam karakter die van toepassing zijn op onze stad Groningen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden