Een succesvolle Open Huizen Dag, een start verkoop evenement in Meerstad en vorderingen op de bouw: er is weer 'reuring' op de Groninger woningmarkt. Er is weer wat meer woningaanbod en dat betekent dat er voor kopers weer wat te kiezen valt.

Er valt weer wat te kiezen

Wij houden van actie
Wij zijn blij dat er weer evenementen en actiedagen georganiseerd kunnen worden en leveren daaraan dan ook graag onze actieve bijdrage.

Het is goed te zien dat er voor woningkopers weer wat te kiezen valt. Wij zien het als een gezonde ontwikkeling dat overbieden niet meer altijd nodig is en dat kopers iets meer bedenktijd hebben dan we in de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Een meer reële woningprijs is uiteindelijk voor iedereen van belang.

Flexibele dienstverlening
De ontwikkelingen op de woningmarkt volgen wij op de voet. Waar nodig zullen wij onze dienstverlening daarop aanpassen. Zo weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent, ook in tijden van verandering of onzekerheid.
Onze ervaren en kundige makelaars en (financieel) adviseurs, flexibele binnendienstmedewerkers, uitgebreide netwerk en actuele woningaanbod kunnen wellicht ook u helpen bij het verkopen van uw woning, het vinden van een nieuw koop- of huurhuis of een passende hypotheek. U bent altijd welkom voor een kop koffie. Wij delen onze kennis over de woningmarkt graag en staan open voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden