Woensdag 27 oktober sloot de online inschrijving voor de 78 huurappartementen in Energiek. De 78 huurappartementen aan de Boumaboulevard heeft Groningen een goede boost gegeven qua huuraanbod in het middensegment. De luxe en nieuw gebouwde woongebouwen zijn echte blikvangers en we hebben ervaren dat dat wordt gewaardeerd door de potentiële huurders.

Energiek, een update!

Het huurevent op 21 oktober was voor een grote groep een prachtige gelegenheid de appartementen al tijdens de bouw te kunnen bekijken. Voor wie toen geen kans heeft gezien om een kijkje te nemen, komt er naar alle waarschijnlijkheid nog een mogelijkheid!

De ontvangst in de Euroborg op donderdag 21 oktober was goed verzorgd met koffie en gebak. Na een korte presentatie en uitleg mochten alle aanwezigen Energiek van de binnenkant bekijken. Op één verdieping waren alle vier woningtypen te bezichtigen. Voor iedereen een erg prettige manier om kennis te maken met het woongebouw dat nog in aanbouw is. De gekozen materialen, de ruimtes, de lichtinval: alles wordt duidelijk als je er een keer ècht bent geweest.

type-d_cp_617ff961b06273.14183254.jpg     type-c.jpg

Plattegronden woningtype D en C

Nadat de verhuur van de 78 appartementen in Energiek 18 oktober van start ging zagen we al snel dat er veel belangstelling was. Nu we de eerste inschrijfronde hebben gehad zijn dan ook de meeste appartementen gereserveerd voor een potentiële huurder. De komende weken wordt duidelijk hoeveel appartementen er daadwerkelijk verhuurd zullen zijn. Houd daarom de projectwebsite goed in de gaten. Huurders kunnen naar verwachting eind Q1 2022 naar Energiek verhuizen!

Heeft u ook belangstelling in een van de appartementen van Energiek? Aanmelden kan nog steeds. Wij doen ons uiterste best de verhuurstatus van de woningen up-to-date te houden. Op die manier kunt u uw keuze voor een van de bouwnummers op basis van de actuele stand van zaken maken via: hureninenergiek.nl

Bij twijfel: neem dan even contact met ons op. We helpen u dan graag snel verder.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden