Aan de Boumaboulevard wordt gebouwd aan Energiek: twee stijlvolle woongebouwen met in totaal 78 luxe driekamer-huurappartementen met grote buitenruimte. Hier huren betekent dat u gloednieuw woont op een perfect bereikbare locatie.

Energiek, 78 huurappartementen aan de Boumaboulevard

Op 10 minuten fietsminuten van hartje Groningen en binnen 1 minuut bent u op de A7.  Boodschappen doet u aan de overkant, sporten kan in de buurt en voor een wandeling in de natuur hoeft u ook nooit ver. Als dat niet aantrekkelijk is!

De bouw van Energiek is in volle gang en op woensdag 13 oktober 2021 start de verhuur. De projectwebsite van Energiek staat vol informatie over de locatie, de voorzieningen in de buurt en over de appartementen zelf natuurlijk.

foto-2.jpg   foto.jpg

Wilt u niets missen?

De kenmerken van deze appartementen:

  • 4 Verschillende woningtypen
  • Huurprijs: € 990,- - € 1.180,- per maand
  • Woonoppervlakte: 70 - 90 m2 woonoppervlakte
  • Twee slaapkamers
  • Fijne buitenruimte

Wilt u niets missen?
Donderdag 21 oktober wordt in samenwerking met FC Groningen een huurevent georganiseerd. Die middag zullen de eerste potentiële huurders een kijkje kunnen gaan nemen in Energiek. Aanmelden als belangstellende kan nu al via de projectwebsite. Dan weet u zeker dat u tijdig op de hoogte bent wanneer de verhuur start en volgt de uitnodiging voor het huurevent vanzelf.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden