Het zoeken naar een nieuwe woning is een hele speurtocht. Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb ik nodig? Wat zijn mijn financiële mogelijkheden? Om al deze vragen te beantwoorden, is hulp en ondersteuning van een ervaren professional onontbeerlijk. Een woning kopen is namelijk niet iets dat u dagelijks doet.

Eerste hulp bij een huis kopen

Aankoopmakelaar
Goed advies geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod.  Dit is onder andere wat wij voor u als aankoopmakelaar kunnen doen. Wij treden als aankoopmakelaar op namens u als koper en kunnen het gehele aankooptraject uit handen nemen. Op wat voor manier wij ook toegevoegde waarde voor u gaan hebben, wij streven altijd naar hetzelfde doel: dat u straks- voor een reële prijs en zonder spijtgevoel - kunt genieten van uw eigen droomplek!

Financieel advies
Voor u alle huizen op funda bekijkt is het handig om eerst in kaart te brengen hoeveel u kunt besteden. Vraag advies aan onze erkende hypotheekadviseur Klaas Schippers. Zoek samen met hem uit hoeveel u kunt lenen, maar ook hoeveel maandelijkse lasten u kunt dragen.

Zoekopdracht
Als uw financiële situatie duidelijk is, kan de zoektocht beginnen. Onze aankoopadviseur Bea Hakkeling kan u helpen met het vinden van uw droomhuis door middel van een zoekopdracht.  Samen met Bea kunt u uw eisen, wensen en voorkeuren op een rijtje zetten en de haalbaarheid daarvan bespreken door het opstellen van een woningprofiel.

Voordelen
Twijfelt u nog om een aankoopmakelaar in te schakelen? Hieronder nog even kort op een rijtje wat de voordelen zijn wanneer u ons als aankoopmakelaar in de armen neemt:

 • door een nauwkeurige inventarisatie van de woonwensen weet onze aankoopadviseur precies wat u zoekt en kan zij een passend aanbod samenstellen.
 • professionele ondersteuning bij het hele aankoopproces
 • in ons vindt u de ideale sparringpartner die u met raad en daad bijstaat en steeds voor uw belangen opkomt.
 • via de aankoopadviseur op de hoogte van woningen die niet of nog niet op funda staan.
 • met de lokale marktkennis kunnen wij als geen ander adviseren over wijken, huizen en voorzieningen
 • door onze uitgebreide netwerk en goede contacten met collega makelaars zijn wij snel op de hoogte van huizen die nieuw in de verkoop komen
 • hierdoor kunnen wij deze als een van de eerste bezichtigen en snel een bod uitbrengen
 • wij weten precies wat een huis waard is, dus zonder hulp betaalt u al snel te veel
 • Kortom, de beste en snelste weg naar het vinden van uw droomhuis

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het aankopen van een woning? Wij kunnen u helpen als wegwijzer, klankbord, raadgever en onderhandelaar. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via telefoonnummer 050 853 37 33.

Gerelateerde berichten

  Geen resultaten gevonden