Het is toch niet iets wat je van te voren verwacht: Je bent op zoek naar een huis en dan vind je die en dan krijg je ook nog een fiets cadeau! Het overkwam Egar Dekker. Hieronder zijn verhaal.

Een nieuw huis èn een nieuwe fiets!

“In de zomer van 2018 startte mijn zoektocht naar een huis. Mijn eerste, eigen huis! De eerste stap daarbij was dat ik naar een hypotheekadviseur ben gegaan. Want ik had al snel door dat het belangrijk is te weten wat ik precies kon betalen voor een . Een goede voorbereiding is het halve werk nietwaar. Natuurlijk ging ik in eerste instantie online (via Funda) het huis proberen te vinden die ik zocht. Maar toen ik definitief de keuze had gemaakt om een huis te gaan kopen in Groningen en niet in Vries, begreep ik al gauw dat ik dat zonder aankoopmakelaar niet zou redden.”

Review van Egar op Funda:  “Ik ben geweldig geholpen door zowel de binnendienst als buitendienst van Pandomo. Zelfs buiten werktijden hielpen ze mij mee”

“Mijn zus kent Gerben Cazemier (makelaar bij Pandomo Makelaars) en zij adviseerde me contact met hem op te nemen. Dat ik toen bij Pandomo Makelaars ook nog een ‘oude bekende’ van me tegenkwam was het voor mij niet moeilijk kiezen. Zo werd Gerben mijn makelaar en kreeg ik ook veel hulp via Sheilah vanuit kantoor.

Het was echt een fijne samenwerking met Pandomo Makelaars. Ze hebben me, zoals ik al hoopte, echt alles uit handen genomen. Ik kon als huizenzoeker gewoon mijn eisen en wensen bij hen neerleggen en zij regelden alles voor mij. Echt prettig was ook dat ik vaak ook in de avonduren zaken kon afhandelen of akkoord kon geven. Want ik heb natuurlijk ook gewoon mijn werk overdag! En ben daarnaast ook vaak druk met voetbal en zo.

Bij de bezichtigingen was het goed merkbaar dat het meenemen van een makelaar voordelen heeft. Het geeft de verkoper meer vertrouwen en het gevoel dat je serieus bent en voor mijzelf was het fijn iemand mee te hebben die weet waar hij op moet letten.

Uiteindelijk heb ik in de afgelopen zoekperiode meerdere malen een bod gedaan op een huis en ben ik heel blij dat het nu gelukt is een aankoop te doen. Ik had een maximaal budget voor ogen en daar ben ik met de aankoop van mijn woning mooi binnen gebleven, mede dankzij Gerben.

Mijn tip voor kopers die in Groningen iets willen vinden: bereid jezelf goed voor en neem een aankoopmakelaar bij de hand. Zij zorgen voor vertrouwen bij de verkoper, kennen de markt en weten snel te schakelen, ook met andere makeraars. Het heeft mijzelf veel zorgen uit handen genomen in elk geval.

En ja, die fiets! Sheilah heeft mij daar, na het kopen van mijn woning, nog voor aangemeld. Ook daar heb ik zelf niets voor hoeven doen! En dan win ik die fiets ook nog! Maar mijn moeder heeft er haar oog meteen al op laten vallen, dus ik denk dat de fiets in Vries blijft en ik straks op mijn ‘oudje’ door de stad zal gaan fietsen.”

Als u een woning hebt aangekocht met hulp van een NVM aankoopmakelaar, dan maakt u ook kans op een unieke NVM fiets! Na een afgeronde aankoop vullen de NVM makelaar namens u een deelnameformulier in, waardoor u kosteloos kans maakt de NVM fiets!

Wilt u ook eens van gedachten wisselen over het kopen van een huis met de hulp van expertise van een aankoopmakelaar? Natuurlijk kan dat bij ons! We gaan graag samen met u aan de slag voor het vinden van uw ideale woonplek.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden