Sinds enkele weken lopen er maar liefst drie nieuwe collega's bij ons rond op kantoor. Zijn we super blij mee en we stellen Eugenie, Sanne en Emma dan ook graag even voor.

Drie nieuwe aanwinsten!

Van links naar rechts:

Dit is Sanne Lanting! Sanne is per 1 maart bij ons team Verhuur & Vastgoedbeheer aangeschoven in de functie van Verhuurmakelaar. Ze zal zowel op kantoor werkzaamheden uitvoeren maar ook 'buiten' zorgen voor verhuuropnames, sleuteloverdrachten en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Een mooie allround functie die ze door haar vorige baan en werkervaring al snel goed in de vingers heeft.

Eugenie de Vries heeft na haar studie Sociaal Juridische Dienstverlening een aantal jaren gewerkt bij een notariskantoor in Groningen. Inmiddels heeft ze het al goed naar haar zin bij ons en haar zaken goed op orde! Haar functie als Binnendienstmedewerker bij ons team Bestaande Bouw geeft haar veel ruimte en mogelijkheden om te groeien in ons vak. Ze is een doorzetter die van aanpakken houdt en dat wordt enorm door ons team gewaardeerd. Zeker in een tijd waarin er volop reuring en drukte is.

Onze derde aanwinst is Emma Conijn. Zij is sinds februari bij ons team Nieuwbouw aan de slag als afstudeerstudent voor de opleiding Vastgoedkunde. Naast een meewerkstage doet Emma onderzoek naar onze rol en dienstverlening als makelaarskantoor op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn alvast erg benieuwd naar de resultaten van het onderzoek!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden