Voor u ligt de allereerste blog van een splinternieuw jaar. Een jaar dat goed begint met de verkoop van twee gloednieuwe projecten! Het is tot 12 januari 12:00 uur nog mogelijk om u in te schrijven voor het project Zin in Zuid en vanaf 12 januari 12:00 uur start de verkoop van fase 3 van De Vossenburglaan! Daarnaast kunt u de laatste kans pakken in de projecten De Kroon op het Ebbingekwartier, Tsjerkepaed en Buurtschap De Gast. Van deze drie projecten is nog slechts één woning beschikbaar. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

De eerste nieuwe projecten van 2022!

Zin in Zuid | Verkoop is gestart. Inschrijven kan tot woensdag 12 januari 12:00 uur
Ziet u zichzelf al wonen in één van de 75 unieke appartementen, loftappartementen, penthouses, maisonnettes, studio’s of loftwoningen in de monumentale technische school aan de Van Schendelstraat in Groningen? Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen woning is hetzelfde en je waant je duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid. Alle verkoopinformatie vindt u op de projectwebsite www.zininzuidgroningen.nl. Via deze website kunt u zich nog tot woensdag 12 januari 12:00 uur digitaal inschrijven. Heeft u vragen of u wilt het project uitgebreid met ons doornemen? Dan maken wij graag een afspraak met u.

De Vossenburglaan (fase 3) | Start verkoop woensdag 12 januari 12:00 uur
Geniet van water, groen, rust en ruimte in één van de nieuwe woningen aan de Vossenburglaan. De derde fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit drie vrijstaande woningen en vier twee-onder-één-kapwoningen op ruime kavels. De woningen vallen op door de hoogwaardige architectuur, met warm metselwerk en fraaie details. Een woning die gezien mag worden, op een plek waar van het leven genoten wordt. En dat alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen. Vanaf woensdag 12 januari 12.00 uur gaan deze woningen in verkoop en kunt u alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de verkoopflyer en de verkooptekeningen vinden op de projectwebsite www.devossenburglaan.nl. Hier kunt u zich ook online inschrijven tot woensdag 19 januari 17.00 uur. Bij uw inschrijving wordt u verzocht om een financiële check toe te voegen van uw hypotheekadviseur, waarmee u aantoont dat u de woning inclusief bijkomende kosten kunt betalen. Vanzelfsprekend kunnen onze financieel adviseurs u hierbij helpen.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Laatste unieke penthouse
In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woont u verrassend en royaal aan de rand van de binnenstad. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Het laatste beschikbare penthouse, bouwnummer 67, is gelegen op de bovenste twee verdiepingen aan de Bloemsingelzijde van het pand en heeft maar liefst 272 m² woonoppervlakte! Dit geweldige penthouse wordt uitgerust met een lift, zodat u zonder traplopen van de ene naar de andere verdieping kunt. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Het penthouse beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De verkoopprijs bedraagt € 1.299.000,- v.o.n. De kosten voor een parkeerabonnement voor twee auto’s zijn voor de eerste drie jaar bij de aankoop inbegrepen. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Tsjerkepaed, Earnewâld | Nog één woning beschikbaar
In het hart van het gezellige watersportdorp Earnewâld verrijzen binnenkort drie vrijstaande woningen.

Wilt u ook wonen in een bijzonder rijk en uniek natuurgebied met prachtige plassen en meren? Er is nog één woning beschikbaar. De woningen worden zeer comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig gebouwd. De keuken is lekker ruim en licht en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer met fraaie raampartijen. Uiteraard zijn diverse maatwerkopties, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dubbele openslaande deuren of schuifpui mogelijk. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar. Wilt u meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Buurtschap de Gast | Nog één woning beschikbaar
Droomt u ervan om in een omgeving te wonen met privacy en toch met oog en oor voor elkaar? Dat vindt u in project Buurtschap de Gast. Een uniek project met 15 zelfstandige woningen en een aantal gedeelde voorzieningen, waarbij duurzaamheid van wonen en leven centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen, zeer comfortabel en uitermate energiezuinig volgens de laatste BENG-eisen (verwarming middels vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen). Heeft u belangstelling in het laatst beschikbare bouwnummer? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Nørengard, Sappemeer | Uitverkocht
De verkoop van de 14 eengezinswoningen rijwoningen aan de Doorloper in Sappemeer is zeer succesvol verlopen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht onder voorbehoud.

Diverse gebieden | In ontwikkeling
Er zijn diverse gebieden in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkelingen in Groningen-Zuid, Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), De Suikerzijde, Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. U kunt hiervoor een woonaccount aanmaken op onze speciale nieuwbouw website (https://www.pandomonieuwbouw.nl/). Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij horen dan graag van u.

Waar wij u ook met plezier over kunnen informeren:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • Uw financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden