Haal jij energie uit het bedenken én uitvoeren van creatieve uitingen, in zowel tekst als beeld? Houd je van zelfstandigheid maar werk je ook plezierig samen in een team? En last but not least: Word je ook zo enthousiast van alles wat moet goed en fijn wonen te maken heeft? Dan zijn we wellicht een goede match en maken we graag kennis met je!

Creatieve content creator/ communicatiemedewerker

Jouw rol in een paar zinnen
In de functie van Content Creator werk je zowel bij ons op kantoor als buiten de deur. Je zorgt voor een passende online presentatie van onze koop-  en huurwoningen en regelt dat deze content vindbaar is via onze bedrijfspagina’s op Instagram,  Facebook en LinkedIn. Daarnaast weet je onze diensten rondom hypotheek- en nieuwbouwadvies ook op een leuke manier onder de aandacht te brengen van onze volgers en potentiële klanten.  Je zorgt er bovendien voor dat onze eigen mensen een beetje bekend (beroemd!) raken in en rondom Groningen. Dit bereik je mede door goede portret- en teamfotografie (samen met onze huisfotograaf) en te vertellen over hun rol binnen ons kantoor. Je schakelt dan ook gemakkelijk met de verschillende teams en zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van relevante nieuwtjes om te kunnen delen.

Daarnaast help je mee bij de voorbereiding van events en heb je gevoel voor het maken en beoordelen van brochures, huisstijluitingen en overige communicatiemiddelen.

Wie wij zijn?
Pandomo Makelaars is een van de grootste makelaarskantoren van de stad Groningen. Wij zijn een full-service makelaar, gespecialiseerd in de particuliere woningmarkt. Wij streven ernaar om iedereen te helpen met welke woonvraag dan ook. We bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur & beheer van huizen en ook bij de financiering van bestaande en nieuwbouw woningen. Met z’n allen zorgen we ervoor dat onze klanten de beste ervaring met ons kantoor en onze mensen opdoen. We zijn tenslotte een kantoor met gezonde ambities op het gebied van klanttevredenheid, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Wie ben jij?
Je bent een gezellige en creatieve duizendpoot. Je hebt je eigen ideeën over woningpresentaties, vormgeving van onze websites en ook over alle externe communicatie daar omheen! Je weet een boodschap op een heldere manier te formuleren en relevante content vanuit onze kennis over de woningmarkt en actualiteiten te creëren.

  • Je zit in je 3e of 4e jaar van de opleiding HBO Communicatie, Communication Multimedia Design of Marketing en Communicatie
  • Je bent creatief, leergierig en zelfstandig
  • Je hebt affiniteit met de makelaardij en/of woningbouw

Heb je andere interesses in het communicatie vak? Laat het ons vooral weten;  wij denken graag met je mee om van jouw (stage)tijd bij ons een succes te maken!

Wat wij bieden

  • Een enthousiast team met gezellige collega’s
  • Een bijbaan voor 8-12 uur per week
  • De mogelijkheid om via ons kantoor af te studeren of stage te lopen (in de voor jou passende periode)
  • Een goede stagevergoeding of salaris (afhankelijk van de afspraken die we met je maken).
  • Een werktelefoon

Vragen stellen mag altijd!
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Diana Tijseling of Femke van der Meer weten er vast het antwoord op. Via telefoonnummer 050-853 37 33 kun je ze bereiken. Jouw sollicitatie (korte motivatie + CV) ontvangen we graag via info@pandomo.nl ter attentie van Diana Tijseling.

We zijn benieuwd naar jou!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden