Er ligt een bijzondere en erg drukke tijd achter ons en niemand van ons weet precies hoe de komende periode zal gaan verlopen.

Blik vooruit

We zagen een lichte groei in het woningaanbod, iets minder live kijkers per woning en voor starters op de woningmarkt bleken er nieuwe mogelijkheden te ontstaan. In deze nieuwsbrief hebben we daarom extra aandacht voor de woningzoekers die voor het eerst een huis willen gaan kopen. Tips en advies voor starters. Daarnaast leest u in deze nieuwsbrief ook alle actuele nieuwbouwnieuws en delen wij onder andere nieuw toekomstig aanbod en een vacature met u: Wij zoeken een Makelaar O.G. die ons mooie team wil gaan aanvullen.

Helaas is halverwege de zomervakantie geconstateerd dat Corona nog niet uit ons dagelijks leven verdwenen is. Het is en blijft dan ook onze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van de verspreiding van Covid-19. Het belangrijkste advies: houd afstand tot elkaar en leef de hygiëneregels na.

Onze voorzorgsmaatregelen, die sinds maart van kracht zijn, blijven onverminderd van kracht. We willen erop wijzen dat we simpelweg niet mogen verslappen. Dat is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid naar u en onze mensen toe en wij vragen u daarbij uw steentje bij te dragen als u een afspraak heeft met een van onze medewerkers. Dank u wel daarvoor.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden