Volgende week is het zover: we gaan weer naar de beurs! Nieuwbouw XL is er na 2,5 jaar afwezigheid weer helemaal klaar voor. Ons team zal aanwezig zijn voor de presentatie van nieuw (toekomstig) woningaanbod en deelt graag haar kennis over alles wat met nieuwbouw te maken heeft. Mogen wij ook u daar verwelkomen? De toegang is gratis!

Beurs Nieuwbouw XL: 13 t/m 15 mei!

Voor iedereen die meer wil weten over actuele nieuwbouwprojecten en nieuwe ontwikkelingen zijn deze beursdagen een must! De drie beursdagen staan geheel in het teken van nieuwbouw en verbouw en er is veel informatie over projectplannen, (duurzaam) verbouwen, toekomstige gebiedsontwikkelingen en nog veel meer beschikbaar.

In onze stand, direct bij de ingang van de beurs in MartiniPlaza, vindt u diverse nieuwbouwprojecten die kortgeleden in verkoop zijn gegaan, maar ook kunnen we u meer vertellen over toekomstige projecten en gebiedsontwikkelingen in onze stad Groningen en directe omgeving. Onze hypotheekadviseurs zijn aanwezig voor persoonlijk financieel advies.

Presentatie HOLT
Tijdens de beursdagen worden er diverse presentaties/colleges gehouden over verschillende onderwerpen. De planning en de onderwerpen van die colleges leest u hier. Speciale aandacht vragen wij voor de presentatie over HOLT, de projectontwikkeling op de voormalige Alo-locatie in Groningen. De presentaties over HOLT worden gegeven door architect Ben van der Meer en vinden plaats op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei van 13.30 tot 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Ons advies is om op tijd aanwezig te zijn voor een zitplaats!

Gratis toegang
De entree voor alle beursdagen is gratis. Wel wordt iedereen vriendelijk verzocht om vooraf tickets te reserveren voor een optimale spreiding van de beursbezoekers. Tickets bestellen kan eenvoudig (en is dus kosteloos!) via: https://nieuwbouwxl.nl/tickets/

Iets anders dan anders
Een nieuwbouwbeurs in mei, in plaats van in november? Klopt, dat is inderdaad nieuw! De organisatie van het event heeft daartoe besloten toen afgelopen november op het laatste moment bleek dat de beurs (opnieuw) niet door kon gaan in verband met Covid-19. Om dat in de toekomst voor te zijn is besloten om de jaarlijkse nieuwbouwbeurs in MartiniPlaza op een minder risicovol moment in het jaar te plannen. Daarbij komt dat in het voorjaar - vaker dan in de herfst - nieuwbouwplannen tot bloei komen en we daardoor in mei waarschijnlijk nog meer actuele nieuwbouwinformatie over Groningen en omstreken kunnen delen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden