In een tijd dat huizenzoekers snel beslissingen moeten kunnen nemen, zich goed moeten voorbereiden en toch nog heel vaak achter het net vissen biedt onze aankoopbegeleiding samen met de makelaar misschien wel de beste oplossing!

Aangekochte huizen

Een woning kopen is een flinke klus en wij vinden dat het kopen van een woning een feestje moet zijn. Doordat men in deze markt vaak snel een beslissing moet maken is het verstandig om een makelaar van Pandomo aan uw zijde te hebben die zorgt dat u geen kat in de zak koopt.

Wij hebben alle expertise, ervaring en kwaliteit in huis om u zo goed mogelijk te begeleiden bij deze belangrijke beslissing, het is immers ons beroep. Wij nemen u bovendien veel werk uit handen.

Aangekochte woning aan de Stadhouderslaan in Groningen

stadhouderslaan.jpg

In de afgelopen anderhalf jaar hebben wij heel veel huizenzoekers mogen begeleiden bij het aankopen van een huis. Onze aankoopbegeleiding levert een fullservicepakket aan diensten, advies en hulp. Begeleiding waarbij altijd de wensen van onze opdrachtgevers voorop staan en we er alles aan doen om woonwensen te vervullen.

Een paar mooie voorbeelden van door ons aangekochte woningen zijn:

Bloemersmaborg, Groningen           Bosweg, Anloo

bloemersmaborg.jpg                   bosweg-te-anloo.jpg

Botermolendrift, Groningen            Grutto, Groningen

botermolendrift.jpg                   grutto.jpg

Wilt u ook vrijblijvende informatie? Neem contact op met Bea Hakkeling, onze aankoopadviseur.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden