Goed nieuws vanuit nieuwbouw: we zitten niet stil. Integendeel! In deze blog een update van alle actuele projecten.

Aanbod nieuwbouw

Verkoop gestart

Karakter, Groenewei te Meerstad
Op woensdag 8 september zijn de 29 unieke woningen met een opvallende stadse signatuur in het project Karakter, Groenewei in verkoop gegaan. De 29 parkhuizen van Karakter zijn mooi van binnen en buiten! Er is voor iedereen wat wils. Grote huizen en extra grote huizen. Drie lagen en vier lagen. Platte daken en puntdaken. Balkons en erkers. Vanuit uw nieuwe woning kijkt u uit over Park Meerstad en het Woldmeer. Prijzen vanaf €425.000,- v.o.n. inclusief sanitair én keuken!

Om in aanmerking te komen voor één van deze woningen dient u een woonaccount aan te maken op de projectwebsite. U kunt uw woningvoorkeuren opgeven tot zondag 12 september a.s. 21:00 uur. Heeft u vragen of u wilt rustig het project met ons doornemen? Dan maken wij graag een afspraak met u.

Binnenkort in verkoop

Zin in Zuid
Aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid wordt het bestaande, monumentale, schoolgebouw getransformeerd tot 75 appartementen, maisonnettes, loftwoningen en penthouses. Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen vleugel is hetzelfde en toch waan je je duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid. Benieuwd naar de appartementen en loftwoningen op deze unieke plek en locatie? Volg dan het project.

Tsjerkepaed Earnewâld
In het gezellige watersportdorp Earnewâld, gelegen tussen Leeuwarden en Drachten midden in Nationaal Park De Alde Feanen, komen binnenkort aan het Tsjerkepaed drie vrijstaande woningen te koop. Meer informatie over dit nieuwbouwproject leest u binnenkort op onze website!

In verkoop

De Kroon op het Ebbingekwartier
Bent u op zoek naar een appartement aan de rand van de binnenstad? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Er zijn nog slechts drie appartementen (prijzen vanaf € 635.650,- v.o.n.) beschikbaar.

In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woont u verrassend en royaal, De Kroon maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement? Of kiest u voor een appartement met twee verdiepingen? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, inclusief parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op.

Buurtschap de Gast
Droomt u ervan om in een omgeving te wonen met privacy en toch met oog en oor voor elkaar? Dat vindt u in project Buurtschap de Gast in Zuidhorn. Een uniek project met 15 zelfstandige woningen en een aantal gedeelde voorzieningen, waarbij duurzaamheid van wonen en leven centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen, zeer comfortabel en uitermate energiezuinig volgens de laatste BENG-eisen (verwarming middels vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen). De verkoop is volop in gang en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

In ontwikkeling

Er zijn diverse gebieden in en rond de Stad waar diverse ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan Stadshavens, het Suikerzijde, Eemskanaalzone en Meerstad. U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. U kunt hiervoor een woonaccount aanmaken op onze speciale nieuwbouw website. Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij horen dan graag van u.

Tot slot

Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • Uw financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden