Natuurlijk wil jij ook kans maken op deze leuke winactie!

Wat je daarvoor moet doen? Like onze fanpage en/of volg ons op Instagram en geef onder de advertentie aan waarom je deze prijs wilt winnen en tag 2 vrienden voor wie dit ook echt wat is.

Word je geselecteerd? Dan kom je met foto en het resultaat van het stylingadvies in onze Pandomo nieuwsbrief. Ook delen we het resultaat graag via onze website, onze Fanpage en via Instagram.

Actievoorwaarden

De actievoorwaarden van deze actie

Wil jij ook kans maken op gratis stylingadvies voor je huis? De komende periode geven wij stylingadviezen cadeau aan nieuwe likers van onze fanpage en/of instagram-account.

We zijn er heel eerlijk over

Via deze like- en deelactie verzamelen we nieuwe volgers van onze fanpage en Instagram-account. Omdat wij vinden dat we veel waardevolle informatie hebben over de woningmarkt in en rondom Groningen en over wonen in het algemeen. En die informatie willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen.

De informatie die je met ons deelt naar aanleiding van deze actie is beperkt tot de inhoud van jouw eigen Facebookpagina en/of Instagram-account. In het geval je een van de winnaars bent, dan zullen wij ook via het door jouw gekozen kanaal contact met je opnemen. Reageer je niet binnen 1 week, dan trekken we je prijs in en maken we graag iemand anders blij.

Bij het in ontvangst nemen van de prijs ga je tevens akkoord met promotionele activiteiten die wij als kantoor graag rondom het woningstylingsadvies willen delen. Deze acties zullen zijn:

  • Delen van jouw naam als winnaar van het stylingadvies via Facebook en Instagram en onze website en nieuwsbrief
  • Delen van de afbeelding(en) van de woonruimte waarvoor het stylingadvies is gegeven (een voor- en-na-foto)
  • Delen van het stylingadvies

Daarnaast maken we je erop attent dat Facebook en/of Instagram geen deel uitmaakt van de actie en daar geenszins aansprakelijk voor kan worden gesteld.