Verlengde Meeuwerderweg 211

9723 ZN GRONINGEN

€ 310.000 k.k.

Uw specialist voor dit woningaanbod

Reimon de Wit

Reimon de Wit

NVM-Makelaar

Beste geïnteresseerde, de verkoop van deze woning gaat anders dan dat u van ons bent gewend. Door de Corona-crisis zijn wij genoodzaakt een ander verkoopproces te hanteren die de veiligheid van u en ons waarborgt.
Wij hebben van deze woning een zo'n duidelijk mogelijke, transparante video-presentatie gemaakt die de normale fysieke bezichtiging vervangt. Op basis van deze video en de online-presentatie kunt u, bij interesse, een bieding doen. Bij het voorstel noemt u de hoogte van het bod, eventuele voorbehouden, manier van bewoning en een voorkeur voor de opleverdatum.
Het voorstel dient uiterlijk op maandag 6 april 2020 om 12:00 uur bij ons binnen te zijn via ons e-mailadres.
Nijestee bepaalt wie de koper wordt en deze wordt uiteraard nog in de gelegenheid gesteld de woning fysiek te bezichtigen voor het tekenen van de koopakte. Mocht u gerichte vragen hebben omtrent dit object of de procedure dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via e-mail of 050-5833733.

In het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk, nabij het Europapark gelegen 4-KAMERAPPARTEMENT met WINTERTUIN, PARKEERPLEK in parkeerkelder en eigen BERGING. Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, een woonkamer van maar liefst 40 m² en een aparte woonkeuken, leuk gelegen aan de kopse kant van de Frontier!

Indeling:
Derde (bovenste) verdieping: entree, zeer ruime hal van circa 32 m²met leuke doorkijk naar het gezamenlijke binnenterrein, meterkast, toilet, berging, lichte woonkamer van circa 40 m², woonkeuken van circa 16 m² (met inbouwapparatuur) en wintertuin, twee slaapkamers van resp. circa 17 en 19 m², badkamer met douche en wastafel.

INFO:
- actieve VvE, bijdrage € 181,03 p/mnd;
- bouwjaar 2009;
- gewilde locatie;
- projectnotaris van toepassing (keuze uit 4);
- CV verwarmd middels Ferroli combiketel 2009;
- voorzien van LIFT;
- volledig geïsoleerd;
- deze woning kan worden verkocht aan natuurlijke personen die de woning zelf gaan bewonen of diens eerstegraads familielid. Deze zelfbewoningsplicht eindigt in principe 2 jaar na de overdracht van de woning, tenzij de VvE daar andere regels over heeft. Nijestee geeft de voorkeur aan een koper die de woning zelf gaat bewonen. Nijestee kan een anti-speculatie beding van 2 jaar aan koper opleggen indien de woning wordt gegund onder bijzondere omstandigheden.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 310.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2009
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte139 m²
Woning Inhoud415 m³
Kamers4 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 310.000 k.k.

Buurtinformatie:
Groningen (1870 woningen met 3185 inwoners)

Koop woningen
46%
Huur woningen
53%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons58%
Zonder kinderen24%
Met kinderen18%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Reimon de Wit

Reimon de Wit

NVM-Makelaar