Verlengde Meeuwerderweg 129

9723 ZN GRONINGEN

€ 325.000 k.k.

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Beste geïnteresseerde, de verkoop van deze woning gaat anders dan dat u van ons bent gewend. Door de Corona-crisis zijn wij genoodzaakt een ander verkoopproces te hanteren die de veiligheid van u en ons waarborgt.
Wij hebben van deze woning een zo'n duidelijk mogelijke, transparante video-presentatie gemaakt die de normale fysieke bezichtiging vervangt. Op basis van deze video en de online-presentatie kunt u, bij interesse, een bieding doen. Bij het voorstel noemt u de hoogte van het bod, eventuele voorbehouden, manier van bewoning en een voorkeur voor de opleverdatum.
Het voorstel dient uiterlijk op maandag 6 april 2020 om 12:00 uur bij ons binnen te zijn via ons e-mailadres.
Nijestee bepaalt wie de koper wordt en deze wordt uiteraard nog in de gelegenheid gesteld de woning fysiek te bezichtigen voor het tekenen van de koopakte. Mocht u gerichte vragen hebben omtrent dit object of de procedure dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via e-mail of 050-5833733.

Op centrale en gewilde locatie, in het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen ruime EENGEZINSWONING met ruime inpandige GARAGE, BERGING en ZONNETERRAS op het zuidwesten. Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier, waarbij de eengezinswoningen direct vanaf de straat toegankelijk zijn. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen.

Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal, meterkast, toilet, werk/slaapkamer van circa 8 m², berging van circa 3 m², ruime garage van circa 28 m² met elektrische garagedeur.
1e Verdieping: overloop waaraan de woonkamer van circa 25 m² en een eetkamer van circa 16 m², de woonkamer heeft toegang tot het zonnige terras dat grenst aan de grote binnentuin, halfopen keuken met inbouwapparatuur.
2e Verdieping: overloop waaraan 3 slaapkamers van resp. circa 16, 11 en 8 m², ruime badkamer met douche, toilet en wastafel.

INFO:
- deze woning is onderdeel van het complex "de Frontier" en is een appartementsrecht;
- actieve VvE, bijdrage € 172,00 p/mnd;
- bouwjaar 2009;
- gewilde locatie;
- projectnotaris van toepassing (keuze uit 4);
- deze woning kan worden verkocht aan natuurlijke personen die de woning zelf gaan bewonen of diens eerstegraads familielid. Deze zelfbewoningsplicht eindigt in principe 2 jaar na de overdracht van de woning, tenzij de VvE daar andere regels over heeft. Nijestee geeft de voorkeur aan een koper die de woning zelf gaat bewonen. Nijestee kan een anti-speculatie beding van 2 jaar aan koper opleggen indien de woning wordt gegund onder bijzondere omstandigheden;
- een schitterend woonhuis op een daalders plekje!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 325.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2009
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte130 m²
Woning Inhoud440 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 325.000 k.k.

Buurtinformatie:
Groningen (1870 woningen met 3185 inwoners)

Koop woningen
46%
Huur woningen
53%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons58%
Zonder kinderen24%
Met kinderen18%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33