Suikerlaan 5 N

9743 DA GRONINGEN

€ 1.400,00 p.m

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Per direct beschikbaar: Grondgebonden ruim verblijf in De Loskade (bouwnummer 38)

Deze wooneenheid kenmerkt zich door het ruime woonoppervlak van circa 118 m2. Achter de voordeur loopt u meteen de hal met apart toilet in en daarna volgt een lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer met 2e toilet en douche, 2 slaapkamers, een bergruimte/waskamer en daarvandaan is tevens toegang tot de zolder.

De genoemde huurprijs is inclusief alle utiliteiten! (energiekosten, gemeentelijke belastingen en internetvoorziening)

Wat is bijzonder aan dit huurobject?
Alle wooneenheden van De Loskade zijn geschikt voor mensen die voor korte tijd in Groningen willen verblijven. De huurders mogen maximaal een half jaar in de wooneenheid verblijven. De reden hiervoor is dat het Suikerunieterrein feitelijk nog geen woonbestemming heeft. Om nu toch al gebruik te kunnen maken van de ruimte op het Suikerunieterrein hebben de huureenheden van De Loskade een zogenaamde ‘hotelbestemming’ gekregen. De eenheden worden om die reden ook allemaal volledig gemeubileerd opgeleverd en de ‘gasten’ kunnen er zo in.

Deze wooneenheid is volledig ingericht in eigentijdse, industriële stijl ingericht.

Op het eerste gezicht lijkt De Loskade op een redelijk traditionele wijk, maar niks is minder waar! De eenheden zijn geheel remontabel, wat betekent dat na de huurperiode de complete wijk wordt gedemonteerd en elders opnieuw zal worden opgebouwd.

In 2030 worden de huizen weer afgebroken als het terrein voor andere zaken nodig is. In de tussentijd wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te experimenteren met de duurzaamheid van de eenheden. Met diverse creatieve en vooruitstrevende partijen wordt met De Loskade gebouwd aan een pop-up wijk, gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. Op deze manier wordt geanticipeerd op veranderende gebruikerswensen zoals compact, betaalbaar en zelfvoorzienend leven.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.400,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte118 m²
Woning Inhoud195 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij jou voor het plannen van een afspraak.

Geïnteresseerd?
Plan een bezichtiging!

€ 1.400,00 p.m

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33