Suikerlaan 5 M

9743 DA GRONINGEN

€ 1.450,00 p.m

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Per direct beschikbaar voor tijdelijke huur
Op een fijne (nieuwbouw)locatie 'De Loskade' aan de Suikerlaan in Groningen, luxe en volledig gemeubileerde 5-slaapkamer woning.

Indeling van dit bouwnummer 37:
Deze helft van de twee-onder-eenkapwoning bestaat uit 3 woonlagen.
Op de begane grond bevindt zich de entree met hal en toilet, ruime woonkamer met schuifpui en open keuken. Op de eerste verdieping een badkamer met douche en tweede toilet plus 3 slaapkamers. De zolderverdieping beschikt over nog eens 2 slaapkamers. De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.

Deze wooneenheid in ingericht in eigentijdse, scandinavische stijl.

De huurkosten zijn inclusief utiliteiten (gemeentelijke belastingen, internet en energiekosten).

De Loskade
Op het Suikerunieterrein in de stad Groningen verrijst een nieuwe wijk. Aan De Loskade zijn 46 tijdelijke huureenheden gebouwd, waarvan er inmiddels al veel verhuurd zijn.

HUREN VOOR KORTE TIJD:
De eenheden van De Loskade worden verhuurd aan mensen die voor korte tijd in Groningen gaan studeren en/of werken. De huurders mogen maximaal een half jaar in de eenheid verblijven. De reden hiervoor is dat het Suikerunieterrein feitelijk nog geen woonbestemming heeft. Om nu toch al gebruik te kunnen maken van de ruimte op het Suikerunieterrein hebben de eenheden van Loskade een zogenaamde ‘hotelbestemming’ gekregen. De eenheden worden allemaal volledig gemeubileerd opgeleverd en daardoor kunnen de ‘gasten’ er zo in.

BIJZONDER CONCEPT:
Met diverse creatieve en vooruitstrevende partijen wordt met De Loskade gebouwd aan een pop-up wijk, gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. Op deze manier wordt geanticipeerd op veranderende gebruikerswensen zoals compact, betaalbaar en zelfvoorzienend leven.

Op het eerste gezicht lijkt De Loskade op een redelijk traditionele wijk, maar niks is minder waar! De eenheden zijn geheel remontabel, wat betekent dat na de huurperiode de complete wijk wordt gedemonteerd en elders opnieuw zal worden opgebouwd. Vooralsnog wordt erover gesproken dat in 2030 de huizen worden afgebroken, als het terrein voor andere zaken nodig is. In de tussentijd wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te experimenteren met de duurzaamheid van de eenheden.

Indeling:
Type 5M bestaat uit 3 woonlagen. Op de begane grond de entree met hal en toilet, ruime woonkamer met schuifpui en open keuken. Op de eerste verdieping een badkamer met douche en tweede toilet, 3 slaapkamers. De zolderverdieping beschikt over nog eens 2 slaapkamers.
De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 1 december voor maximaal 6 maanden
- Gestoffeerd en gemeubileerd
- Uniek project!
- Duurzaam wonen
- 5 slaapkamers

Financieel:
- Huurprijs €1450.- inclusief utiliteiten
- Borgsom €1450.-

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.450,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte124 m²
Woning Inhoud250 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij jou voor het plannen van een afspraak.

Geïnteresseerd?
Plan een bezichtiging!

€ 1.450,00 p.m

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33