Suikerlaan 5 D12

9743 DA GRONINGEN

€ 1.075,00 p.m

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Belangstelling en wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Meld u zich dan hier aan:

Aanmelden / sign up
Op het voormalige Suikerfabriekterrein (Suikerlaan in Groningen) zijn per direct een drietal studio's beschikbaar als tijdelijk verblijf. De studio's zijn gestoffeerd en gemeubileerd. Er zijn twee volledig ingerichte slaapkamers, een keuken en badkamer met toilet.

De studio's bevinden zich in een appartementengebouw dat bestaat uit 4 woonlagen. De studio's hebben een oppervlakte van 42 m2. De volledig ingerichte studio's kunnen voor een periode van maximaal 6 maanden worden gehuurd.

In de huurprijs is een bundel voor energielasten (verwarming, water, elektra, internet en belastingen) opgenomen. Er zijn verschillende installaties in de verblijven aanwezig en het energieverbruik wordt gemonitord.

De inrichtingsstijl van de studio's varieert. Er is gekozen voor 3 verschillende stijlen, namelijk: Scandinavisch, Industrieel en Landelijk.

Beschikbaar :Per direct
Huurprijs :€1075,- p/maand (all-in)
Oppervlakte :42m2
Aantal kamers :2

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.075,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte42 m²
Woning Inhoud110 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA ++

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien u uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij u voor het plannen van een afspraak.

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten
“Als we langer hadden kunnen blijven...”

‘We waren al een tijdje op zoek naar een huis, maar dat wou niet lukken. Op een dag opende ik Facebook en popte er een bericht op dat er nieuwe huizen op De Loskade waren. Dit was voor ons een mooie tussentijdse oplossing, tot we een ander huis hebben’, vult Fareeba aan. ‘Wij vinden het echt leuk huren hier. De plek is centraal voor ons. Ik kan makkelijk sporten bij het Noorderplantsoen en we zijn ook zo in de stad of op het Zernike’, gaat ze verder. ‘We vinden vooral de ramen heel fijn. Die zijn van boven tot aan beneden, waardoor er veel licht binnen komt. De kwaliteit straalt er ook vanaf. Als we langer konden blijven, zouden we dat zeker doen!’, sluit Matthijs lachend af. Inmiddels is het stel verhuisd naar een andere plek in Groningen.

 matthijs-en-fareebajpg.jpg

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Belangstelling en wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Meld u zich dan hier aan:

Aanmelden / sign up