Melisseweg 3 M

9731 BM GRONINGEN

€ 180.000 v.o.n.

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Laatste vrije kavel M3 De Kleine Hortus
Inschrijven kan tot vrijdag 17 januari a.s. 12:00 uur!

In het project De Kleine Hortus te Groningen is nog 1 vrije kavel, aan de Melisseweg, beschikbaar.
Een prachtige plek op een unieke locatie waar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. een nieuwe invulling gegeven aan het terrein waar voorheen de Noorderpoort school gevestigd was.

Deze kavels worden door de kopers zelf particulier ontwikkeld. Aanvullend op het bestemmingsplan worden hieraan randvoorwaarden gekoppeld om de ruimtelijke samenhang met de omgeving te waarborgen.

Zelf uw eigen huis bouwen!
Uw eigen huis op maat en geheel naar eigen wens. Wie wil dat nou niet? In De Kleine Hortus, zijn een aantal bouwkavels voor vrijstaande woningen beschikbaar om uw villa naar eigen inzicht te realiseren.

Details voor de mogelijkheden en voorschriften zijn beschreven in het “KAVELPASPOORT” welke te downloaden is via de site.

Een nieuwe woonbuurt:
De nieuwe wijk “De Kleine Hortus” is straks een knusse en besloten woonwijk aan de rand van Groningen. Op deze plek in Ulgersmaborg, komt nu een duurzame woonbuurt omringd door groen. Hier woon je gemoedelijk, tussen het bruisende Groningen en de natuur van Kardinge.

Omgeving De Kleine Hortus:
Kinderen steken het Kervelpad over om een balletje te trappen in het park. In zes minuten wandelen ze naar kinderboerderij De Beestenborg. Basisscholen liggen op fietsafstand. Ook de kinderopvang is niet ver: je fietst er in vijf minuten naartoe.

En middelbare scholen? Die zijn goed bereikbaar. In vijf minuten fiets je naar CSG Wessel Gansfort of naar het Heyerdahl College. Het H.N. Werkman College ligt om de hoek. Scholen in de binnenstad bereik je in zo’n twaalf minuten.
Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je de drukke binnenstad niet in. De Albert Heijn bereik je in vijf fietsminuten. Daar vind je ook een drogist, apotheek en schoonheidsspecialist. Toch zin in een middagje slenteren over de Groninger Markten? De binnenstad is een kwartiertje fietsen.
Het fitnesscentrum ligt 150 meter van de woning. Je kunt zelfs kiezen: Fit for Free of Dijkman Sport. In drie minuten fiets je naar sportcentrum Kardinge.

Bereikbaarheid:
Wie graag in de stad wil wonen, maar ook vaak buiten de stad moet zijn, woont hier strategisch. In drie minuten rijd je met de auto de ringweg (N46) op. Net zo snel pak je de fiets naar Transferium Kardinge, waar verschillende bussen vertrekken richting stad en ommeland.

VERKOOPPROCEDURE:
De prijs is een vanafprijs. U kunt tot vrijdag 17 januari 2019 12:00 uur uw bod uitbrengen op kavel M3. Het inschrijfformulier voor kavel M3 is net als het 'kavelpaspoort' te downloaden via de brochure link.
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 180.000 v.o.n.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Type ObjectBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Indeling
Perceeloppervlakte460 m²

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 180.000 v.o.n.

Buurtinformatie:
Groningen (1520 woningen met 3395 inwoners)

Koop woningen
61%
Huur woningen
39%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons31%
Zonder kinderen34%
Met kinderen36%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33