Eilandrijk Borgmeren III

9617 AK Harkstede GN

van € 207.500 tot € 227.500

Jouw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Eilandrijk Borgmeren III te Harkstede

Wonen aan de Borgmeren in Harkstede? Uw eigen ‘droomwoning’ realiseren op een ruime kavel van 1.205 m² tot 1.976 m²? Dat kan op een van de laatste drie zelf te ontwikkelen kavels in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren.

De woonwijk Borgmeren ligt pal aan de Harkstederplas welke samen met de kleinere Scharmerplas de Borgmeren vormt. Een heerlijk woon- en recreatiegebied in een natuurlijke omgeving met de bruisende Stad binnen handbereik. Ook het dorp Harkstede met een levendige en goed verzorgde dorpskern ligt op een steenworp afstand. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een bezoek aan de kapper, bloemist, bibliotheek en/of sportschool. De kinderen gaan naar school op één van beide basisscholen of gaan naar een kinderdagverblijf.

In Eilandrijk zijn in totaal 29 vrije en zelf te ontwikkelen droomkavels. De eerste 26 kavels zijn vorig jaar verkocht en zijn de woningen van in aanbouw of gerealiseerd.

Deze laatste 3 kavels, kavels 27, 28 en 29, zijn zeer royaal, goed bereikbaar en hebben een afmeting van 1.205 m² tot 1.976 m² waarop u uw eigen fraaie droomwoning kunt realiseren. Hierbij heeft u als koper een grote mate van keuzevrijheid om uw eigen vrijstaande woning te realiseren. Denk hierbij niet alleen aan woningtype maar ook heeft u de keuze uit een flexibele indeling. Levensloopbestendig of aanpasbaar bouwen wat werken in of vanuit huis mogelijk maakt behoren ook tot de mogelijkheden. Uitgangspunt is duurzaam bouwen en inrichten waaraan de gemeente verschillende spelregels c.q. eisen heeft verbonden. De gemeente stelt o.a. als eis dat er voor iedere kavel een hoogwaardig woningontwerp wordt gepresenteerd.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen droomwoning. U koopt de kavel en neemt zelf een vrij te kiezen architect en aannemer in de arm of u kiest uit een voorgestelde woningen die nog volledig aanpasbaar zijn naar uw individuele woonwensen.
Daarnaast is het van belang om uw auto(‘s) zoveel mogelijk op eigen terrein te parkeren. Openbare parkeerplaatsen worden niet aangelegd.

Duurzaam bouwen:
Bij duurzaam bouwen en wonen draait het om kwaliteit. Kwaliteit van de woning én de woonomgeving. Een duurzame woning voldoet bovendien aan de hedendaagse eisen op het gebied van energieverbruik en levensloopbestendigheid. Bij de realisatie van de nieuwe woningen van Eilandrijk vormt dit vanzelfsprekend het uitgangspunt. Kopers van een kavel in Eilandrijk zullen dan ook gestimuleerd worden om duurzame keuzes te maken bij de bouw van hun nieuwe huis.

Verkoopprocedure:
De verkoop van deze droomkavels verloopt middels inschrijving. Het is mogelijk om u in te schrijven op een van de kavel(s) van uw voorkeur. De inschrijving sluit op woensdag 25 mei om 12:00 uur. Na de sluitingsdatum volgt de toewijzing/loting en wordt u op de hoogte gesteld van de uitslag. Meer informatie hierover incl. de prijslijst en het inschrijfformulier kunt u opvragen bij één van de betrokken makelaars.
Of kom langs op de Nieuwbouwbeurs XL in Martiniplaza, op vrijdag 13 t/m zondag 15 mei a.s.

Over dit object

Overdracht
StatusUitverkocht
Prijsvan € 207.500 tot € 227.500
Aantal Kavels3
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan tot
Perceeloppervlakte1979 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Woningtypen

Eilandrijk Borgmeren

9608TD Harkstede

van € 207.500 tot € 227.500

3 bouwnummers


Meer informatie
Bouwnummers nog niet beschikbaar

Buurtinformatie:
Slochteren (975 woningen met 2505 inwoners)

Koop woningen
68%
Huur woningen
32%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensSlochteren
Eenpersoons22%
Zonder kinderen30%
Met kinderen48%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33