De Kleine Hortus (fase 3)

9731 BX Groningen

van € 262.000 tot € 286.500

Uw specialisten voor dit project

Helene Klein & Nico Nijenhuis

Helene Klein
& Nico Nijenhuis

Wil jij ook in De Kleine Hortus wonen? Pak dan binnenkort je kans! Er zijn 14 nieuwe rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label in verkoop gegaan. De brochure, prijslijst e.d. zijn beschikbaar en kunt u downloaden via onze site.

Mocht je belangstelling hebben maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij lichten het project graag in een persoonlijk gesprek toe.

Comfortabel, compleet en energiezuinig
Zoek je meer woonruimte en een fijne tuin? En wil je toch in de stad Groningen wonen? Dan biedt De Kleine Hortus precies wat je zoekt. In deze jonge woonbuurt komen veertien nieuwe rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label. Dat betekent: comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en gasloos wonen. Bovendien heb je voldoende keuzevrijheid om de woning naar jouw smaak aan te passen.

Ruim wonen
De ruime rij- en hoekwoningen, van 118 tot 122 vierkante meter groot, tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Beide woningen kun je op de begane grond aan de achterzijde optioneel verlengen met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter. Iedere woning heeft een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap, heeft een dakraam en is volledig met witte dakplaten afgewerkt. De hoekwoningen hebben daarnaast een extra raamkozijn op de begane grond, eerste verdieping en op zolder.

Verschillende gevels
Een aantal woningen beschikt over een zogenaamde tuit- of topgevel. Een tuitgevel is een strakke puntgevel die eindigt in een smalle, rechthoekige hals. Een topgevel eindigt in een scherpe punt. Deze woningen hebben een oppervlak van 122 vierkante meter. Daarnaast beschikken deze woningen over een extra kozijn op zolder, waardoor er meer licht en ruimte is. Extra dakramen behoren ook tot de mogelijkheden. De woningen zonder een tuitof topgevel hebben een gebruiksoppervlak van 118 vierkante meter.

Duurzaam wonen
Je nieuwe huis is standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming in combinatie met zonnepanelen en een luchtwaterwarmtepomp. Wanneer je dat wilt, kun je extra zonnepanelen nemen en de woning energieneutraal (nul-op-de-meter) laten maken. Jouw woning verbruikt dan net zoveel energie als er wordt opgewekt. Dit zorgt voor een grote besparing op de kosten voor energie.

Van alle gemakken voorzien
De ruime rij- en hoekwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer is gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien, behaaglijk en bovenal zeer comfortabel voor de bewoner. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.

Gebruiksklare badkamer
De badkamer is gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en bovendien zeer comfortabel. Doordat de badkamerwanden zijn voorzien van glazen panelen is deze gemakkelijk schoon te houden. Met de aanvullende opties, zoals een ligbad, douchewand of spotjes, kun je de badkamer verder afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien kun je kiezen uit verschillende accentwanden.

Groen wonen
in Groningen Wonen in De Kleine Hortus betekent ruim, rustig en groen wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Gelegen in Ulgersmaborg, ten noordoosten van de stad Groningen, vormt het de ideale uitvalsbasis. Sport en ontspanning vind je volop in de omgeving van De Kleine Hortus. Vanuit je huis wandel je zo het park of de sportschool in. Ook is er een kinderboerderij vlakbij. Daarnaast biedt de naastgelegen wijk Kardinge vele sporten recreatiemogelijkheden. Hier kun je onder meer wandelen, karten, bowlen, zwemmen, tennissen, squashen, schaatsen, golfen, maar ook freeriden, skaten, snowboarden en (water) skiën. Of beklim jij liever de hoogste klimtoren van Nederland? Kinderopvangcentra, basisscholen en middelbare scholen liggen op fietsafstand. Evenals supermarkten, een drogist, apotheek en schoonheidsspecialist. Bovendien fiets je in vijftien minuten naar De Grote Markt of je loopt binnen twee minuten naar een bushalte met directe verbinding naar de binnenstad. Door de gunstige ligging van nieuwbouwwijk De Kleine Hortus rijd je snel de ring van Groningen op. Van hieruit zit je zo op de weg naar Eemshaven (25 min), Delfzijl (30 min) en Assen (30 min). Liever met het openbaar vervoer? In 3 minuten fiets je naar Transferium Kardinge, waar verschillende bussen vertrekken naar stad en ommeland.

Waarom wonen in De Kleine Hortus?
• Knus wonen in een groene en duurzame wijk
• Scholen en kinderopvang dichtbij
• Sportfaciliteiten en recreatiemogelijkheden op loopafstand
• Op 15 minuten fietsen van de Grote Markt

Zonnige tuin Ben je een zonliefhebber? Kies dan voor één van de woningen met een tuin op het zuidwesten. Deze woningen bieden bovendien vrij uitzicht over de groene strook naast de woonbuurt. Ben je een vroege vogel en geniet je liever van de ochtendzon? Kies dan één van de woningen met een tuin op het noordoosten.

Fijn Wonen in De Kleine Hortus in het kort
• Korte bouwtijd
• Gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm
• Drie volwaardige slaapkamers
• Ruime zolder met dakraam
• Volledig afgewerkte badkamer
• Aanpassing en uitbreiding naar wens

Interesse?
Interesse in de betaalbare nieuwbouwwoningen van De Kleine Hortus? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of download de brochure via onze website.

Over dit object

Overdracht
StatusUitverkocht
Prijsvan € 262.000 tot € 286.500
Aantal Kavels14
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlaktevan 117 tot 134 m²
Perceeloppervlakte127 m²

Project tijdlijn

 1. Conceptfase locatie ontwikkeling
 2. Indeling kavels bekend
 3. Type woningen concept
 4. In verkoop
 5. Uitverkocht
 6. Start bouw
 7. Oplevering

Woningtypen

De Kleine Hortus - Hoek

van € 274.500 tot € 286.500

4 bouwnummers
Geen beschikbaar


Meer informatie
 1. De Kleine Hortus - hoek (Bouwnr. 1)
  € 274.500,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht
 2. De Kleine Hortus - hoek (Bouwnr. 14)
  € 284.500,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht
 3. De Kleine Hortus - hoek (Bouwnr. 7)
  € 276.500,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht
 4. De Kleine Hortus - hoek (Bouwnr. 8)
  € 286.500,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht

De Kleine Hortus - Tussen

van € 262.000 tot € 284.500

10 bouwnummers
Geen beschikbaar


Meer informatie
 1. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 10)
  € 284.500,- v.o.n. 122m2Woonhuis verkocht
 2. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 11)
  € 272.000,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht
 3. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 12)
  € 284.500,- v.o.n. 122m2Woonhuis verkocht
 4. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 13)
  € 272.000,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht
 1. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 2)
  € 274.500,- v.o.n. 122m2Woonhuis verkocht
 2. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 3)
  € 274.500,- v.o.n. 122m2Woonhuis verkocht
 3. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 4)
  € 262.000,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht
 4. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 5)
  € 262.000,- v.o.n. 118m2Woonhuis verkocht
 5. De Kleine Hortus - Tussen (Bouwnr. 6)
  € 274.500,- v.o.n. 122m2Woonhuis verkocht
Bekijk alle bouwnummers

Buurtinformatie:
Groningen (1520 woningen met 3395 inwoners)

Koop woningen
61%
Huur woningen
39%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons31%
Zonder kinderen34%
Met kinderen36%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialisten voor dit project

Helene Klein & Nico Nijenhuis

Helene Klein
& Nico Nijenhuis