Bloemsingel 160

9712 KZ GRONINGEN

€ 1.299.000 v.o.n.

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet!
UNIEKE KANS BIED NU OP HET PENTHOUSE.

Wordt dit penthouse binnenkort van u?
Alleen tot 2 oktober 12.00 uur geldt de mogelijkheid om het penthouse aan te kopen door middel van een aannemelijk bod.

De afgelopen maanden is appartementengebouw De Kroon op het Ebbingekwartier opgeleverd. Het laatste woongebouw middenin het culturele, creatieve en bruisende Ebbingekwartier aan de rand van de binnenstad van Groningen.
De Kroon is verrassend royaal wonen in de stad en maakt uw woonwensen meer dan waar. Veel comfort en woonruimte kenmerken het gebouw.

Penthouse De Kroon is het laatste appartement dat te koop is. Waar vindt u een luxe vijfkamerappartement vlakbij het centrum van Groningen met een woonoppervlakte van ca. 272 m²? Penthouse De Kroon biedt u deze unieke woonbeleving. Dit bijzonder ruime, comfortabele appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen op de bovenste twee woonlagen (8e en 9e verdieping) van het appartementengebouw. Het appartement ziet weids uit over Groningen, hoe ver u maar kunt kijken!

INDELING 8e verdieping:
Entree met vervolgens een ruime, lichte en brede centrale hal met vide, een vaste trap en een interne lift naar de 9e verdieping. De centrale hal biedt toegang tot een garderobe, separaat toilet, een inpandige berging, een ruime slaapkamer, een luxe badkamer met aansluitingen voor een dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en een ligbad. De langgerekte U-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 67 m². Veel glas en daglicht zorgen voor een licht en comfortabel vertrek. Schuifpuien geven toegang tot het balkon/loggia. Via de vaste trap of de inpandige lift in de centrale hal komt u op de overloop van de 9e etage.

INDELING 9e verdieping:
De overloop met schuin oplopend dak en dakraam geeft toegang tot respectievelijk twee slaapkamers met een schuin oplopend dak en privé-dakterras. Slaapkamer drie beschikt ook over een schuin oplopend dak en twee dakramen. Tot slot bevindt zich op deze etage een tweede luxe badkamer voorzien van aansluitingen voor een dubbele wastafel, derde toilet en inloopdouche.
Op de begane grond heeft het penthouse een privé-berging voor onder andere fietsen. Via de bewonerslift is parkeergarage Boterdiep te bereiken, waar voor het penthouse twee parkeerabonnementen beschikbaar zijn. De eerste drie jaar parkeren is bij de koop inbegrepen.

OPLEVERING:
Het appartement is onlangs opgeleverd en daarom op korte termijn te betrekken. De keuken is casco en de sanitaire ruimten zijn nog niet voorzien van sanitair en tegelwerk. Dit iet volop mogelijkheden om deze ruimten naar eigen wens in te richten. Vanuit dit prachtige appartement geniet u iedere dag van het magnifieke uitzicht over de stad Groningen, het gezellige DOT-terrein en het stadsstrand. Waar vindt u zoveel ruimte in een vrijwel volle binnenstad? Met negen verdiepingen wordt De Kroon een nieuw baken die boven de stad uittorent.

BIED NU OP HET PENTHOUSE.

Wordt dit penthouse binnenkort van u?
Alleen tot 2 oktober 12.00 uur geldt de mogelijkheid om het penthouse aan te kopen door middel van een aannemelijk bod. Hoe dit werkt leest u in de biedingsvoorwaarden op de projectsite: woneninhetebbingekwartier.nl
In uw account kunt u via de button ‘bied nu op het Penthouse’ het online inschrijfformulier vinden en een bod uitbrengen op dit laatste appartement.

KIJKMOMENTEN:
Tijdens onderstaande kijkmomenten kunt u het uitzicht en de indeling van het royale tweelaagse penthouse bewonderen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom op:
- Donderdag 21 september van 17.00 tot 18.30 uur
- Zaterdag 23 september van 11.30 tot 13.00 uur
- Donderdag 28 september van 17.00 tot 18.30 uur
- Zaterdag 30 september tijdens de NVM open huizen route van 11.00 tot 15.00 uur
De entree van De Kroon is gelegen naast de in-uitrit van de Boterdiepparkeergarage aan de Bloemsingel 160.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.299.000 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar2023
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte272 m²
Woning Inhoud950 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA++

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 1.299.000 v.o.n.

Buurtinformatie:
Groningen (2270 woningen met 2770 inwoners)

Koop woningen
25%
Huur woningen
68%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons85%
Zonder kinderen12%
Met kinderen3%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33