Zeker Zuid

9721 GV Groningen

van € 385.000 tot € 525.000

Jouw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

START VERKOOP: op donderdag 30 mei tussen 16:00 en 19:00 uur bij ons op kantoor aan de Griffeweg 81

24 moderne appartementen in ZekerZuid
Ben je op zoek naar een comfortabel appartement in de stad Groningen? Dan hebben we een gouden tip voor jou! Op een groene en strategische locatie in Groningen Zuid gaat het project ZekerZuid van start. De technische school aan de Van Schendelstraat heeft al een ware transformatie ondergaan. Nu is het de beurt aan de naastgelegen gymzaal om plaats te maken voor een hagelnieuw gebouw met 24 eigentijdse appartementen!

De appartementen
De 24 appartementen van het plan liggen verdeeld over de vier woonlagen van het gebouw. Zowel twee- als driekamerappartementen met een fijn balkon, die van alle gemakken zijn voorzien. Daarbij is er een luxe parkeerkelder en een ondergrondse fietsenstalling.

Type A
Dit unieke tweekamerappartement aan de voorzijde van het gebouw is praktisch gelegen op de begane grond, waardoor je gemakkelijk de deur uitstapt. De woonoppervlakte bedraagt circa 90 m² en je hebt een fijn terras op het westen tot je beschikking.

Type B
Van dit compacte tweekamerappartement is slechts één bouwnummer beschikbaar. Heb jij aan 1 slaapkamer genoeg en zie jij jezelf al genieten aan de rand van het park? Dan is dit appartement van 70 m² jou op het lijf geschreven.

Type C
Dit driekamerappartement is met 96 m² lekker ruim bemeten. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het groen aan de voorzijde van gebouw. Beide slaapkamers kijken uit naar opzij. Vanaf het royale balkon op de 1e, 2e of 3e verdieping geniet je volop van alles om je heen.

Type D
Dit type driekamerappartement van 90 m² is gesitueerd op de 1e, 2e en 3e verdieping aan de rustige achterzijde van het gebouw. De woonkamer en het balkon zijn georiënteerd op het noord- of het zuid-oosten, net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Type E
Het grootste appartement van allemaal is dit type van maar liefst 100 m². De bouwnummers van dit type liggen pontificaal vooraan op de 1e, 2e of 3e verdieping, centraal in het gebouw. Hier beschik je over twee riante slaapkamers en een ruime woonkamer/slaapkamer.

Type F
Net als type E zijn dit grotere appartementen, van circa 96 m² midden in het gebouw, maar dan gespiegeld. Je vindt ze op de 1e, 2e of 3e verdieping, met het balkon aan de voorzijde. Niet alleen de slaapkamers zijn ruim, ook de woonkamer/slaapkamer is royaal bemeten.

Elk appartement heeft een terras of royaal balkon en een eigen parkeerplaats in de kelder.

Groningen voelt als thuiskomen!
Rustig en groen wonen, met alle voorzieningen om de hoek? Vanuit ZekerZuid zoek je de stadse gezelligheid op wanneer jij dat wilt. Groningen biedt alles wat je van een grote stad mag verwachten. Het is een universiteitsstad met veel historie; denk aan karakteristieke grachten en monumentale panden. Het cultuuraanbod is gevarieerd en op de Grote Markt, de Vismarkt en het A-Kerkhof is altijd iets te doen. Een bruisende stad vol leuke boetiekjes, echte speciaalzaken en goede restaurants.

Omringd door groen
Hier kom je tot rust in het groen! Je zou haast vergeten dat de grote stad op slechts een steenworp afstand ligt. Je kunt heerlijk wandelen in de buurt, langs het Helperdiep en door het Sterrebos, en dankzij de nieuwe toekomstplannen woon je straks gelijk aan het Zuiderplantsoen.

Over dit object

Overdracht
StatusBinnenkort in verkoop
Prijsvan € 385.000 tot € 525.000
Aantal Kavels24
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 86 tot 96 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Geïnteresseerd?
Plan nu gelijk een infogesprek!

  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

van € 385.000 tot € 525.000

Buurtinformatie:
Groningen (1775 woningen met 2780 inwoners)

Koop woningen
59%
Huur woningen
41%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons66%
Zonder kinderen20%
Met kinderen15%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33