Rijksweg 67

9791 AA TEN BOER

€ 475.000 k.k.

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Schitterende vrijstaande villa met stenen garage, grote tuin en vrij uitzicht over de weilanden en op de molen!

Deze karakteristieke woning met monumentale uitstraling is zeker de moeite waard voor een bezichtiging. De woning staat op een perceel van 1350m² en is gelegen nabij de dorpskern en op korte afstand van Groningen. De grote monumentale kastanjeboom en de Prunes dragen bij aan een een stijlvolle uitstraling.

Het tegenoverliggend water van het Damsterdiep, wat loopt van Delfzijl tot Groningen, is ideaal voor de recreatievaart en tijdens een strenge winter voor de schaatsliefhebbers! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een riante tuin met diverse fruitbomen en planten. De tuin met twee houten bergingen en een royaal terras is goed onderhouden en biedt volop privacy. Kortom een heerlijke plek om te genieten.

Van binnen is de woning sfeervol ingericht en op begane grond afgewerkt met een massieve houtenvloer. De houtenverdiepingsbalken geven de woning een authentieke uitstraling. De entree met tochtportaal is voorzien van glas-in-lood ramen. De royale woonkamer heeft een inbouwhaard en geeft door de toepassing van hout een warme uitstraling. Via de woonkamer en de gang is het terras aan de achterzijde van de woning te betreden. De eetkamer aan de voorzijde kan tevens dienst doen als werk/-studeerkamer. De ruime keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en biedt tevens toegang tot een provisiekelder en de bijkeuken.

Via de overloop op de eerste verdieping zijn de slaapvertrekken en de eerste badkamer te bereiken. In totaal zijn er vier slaapkamers. De grootste slaapkamer 21m², bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt tevens over een balkon. De overige slaapkamers zijn respectievelijk 19m², 13m² en 7m². Er zijn twee recentelijk vernieuwde badkamers, badkamer (1) beschikt over een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel, badkamer (2) beschikt over een douchecabine, wastafel en toilet. Via een vlizotrap op de overloop is een ruime zolder te bereiken.

INDELING:
Begane grond:
Entree, tochtportaal, gang, rechts van de gang de woonkamer (41m²), links van de gang de eetkamer (21m², werk-/studeerkamer) en de ruime woon-/eetkeuken(23m²) met toegang tot de kelder (10m²) en de bijkeuken (10m²) met wasmachine aansluiting en cv-kast,vernieuwd toilet(vanaf de gang bereikbaar).

Eerste verdieping:
Overloop, vier slaapkamers (21, 19, 13 en 7m²), 2 vernieuwde badkamers, 1 bereikbaar vanaf de overloop de andere via een slaapkamer.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap te bereiken ruime zolder.

Bijzonderheden
Dubbelglas (HR++);
Dakisolatie;
Voorzien van twaalf zonnepanelen;
Vrijstaande stenen garage;
Vrijstaande houten berging;
CV-combiketel Bosch 2012;
Royaal terras.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 475.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1912
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlakte230 m²
Perceeloppervlakte1350 m²
Woning Inhoud952 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 475.000 k.k.

Buurtinformatie:
Ten Boer (1725 woningen met 4420 inwoners)

Koop woningen
74%
Huur woningen
26%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensTen Boer
Eenpersoons26%
Zonder kinderen32%
Met kinderen42%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33