Wij vinden uw mening over onze dienstverlening en onze mensen erg belangrijk. Daarom vragen wij er naar.

Zou u ons aanbevelen?

Op verschillende momenten in het contact wordt aan onze klanten en opdrachtgevers gevraagd om onze dienstverlening te beoordelen. Zo krijgen onze klanten die hun woning verkopen of aankopen via Funda een uitnodiging om ons werk en service te beoordelen. Als u daarop reageert is die feedback ook op Funda terug te vinden. Dat is belangrijk voor ons en ook voor mensen die zich oriënteren op het vinden van een makelaar in Groningen. Omdat via Funda alleen ons team verkoop en aankoop van bestaande huizen wordt gereviewd hebben we ervoor gekozen om de klanttevredenheid van ons kantoor ook nog via een ander kanaal te meten.

Sinds enige tijd zetten wij daarvoor Trustpilot in. Trustpilot is een wereldwijd reviewplatform dat voor iedereen toegankelijk is. Dat betekent: geen cadeaus in ruil voor een positieve reactie, maar open en eerlijke reviews op onze dienstverlening en service. Dat vinden we belangrijk bij Pandomo Makelaars!

Kritiek houdt ons scherp!

Iedere klant waarvoor wij serieus aan het werk gaan, krijgt op enig moment de vraag om ons te beoordelen. Gelukkig krijgen we veel complimenten en positieve feedback. We merken ook dat de klanten het op prijs stellen dat we naar hun ervaringen vragen. Maar het belangrijkste is dat wij met deze korte tevredenheidsonderzoeken concrete informatie krijgen over ons functioneren. Dat is erg waardevol. Een compliment is leuk en biedt houvast, maar het kan net zo positief zijn om met een medewerker of een heel team te gaan onderzoeken op welke manier de dienstverlening kan worden verbeterd in geval van een minder goede score. Daar leren we van en dat maakt ons als team elke dag nóg een beetje sterker. Je als makelaar kwetsbaar opstellen is wat ons betreft geen punt van discussie. Dat hoort bij ons vak. Bovendien hebben we ervaren dat de klant het op prijs stelt als wij vragen naar zijn of haar ervaringen met ons.

Nu ook onze teams van Verhuur & Vastgoedbeheer, ons team Nieuwbouw en ook de collega’s van hypotheekadvies worden beoordeeld krijgen wij een veel completer beeld van de klantervaringen. Daar zijn we heel blij mee!

Met behulp van de respons van de klant wordt de dienstverlening van ons kantoor voortdurend gemonitord. We geven bovendien altijd een reactie op de reviews, zeker als daarin minder positieve zaken worden benoemd. Klantenreviews houden ons scherp en leggen soms de vinger op een zere plek. Maar juist daar doen wij graag ons voordeel mee.

Wilt u ook uw ervaring met ons delen? Dat kan! Ga daarvoor naar Trustpilot.nl.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden