Elke ochtend wakker worden met een uitzicht op het Paterswoldsemeer? Vanuit uw eigen moderne villa direct in uw boot stappen en wegvaren? Dat kan in het nieuwbouwproject Zes op Zuid in Haren!

Zes op Zuid: luxe wonen aan het Paterswoldsemeer!

Ontwikkelaar Slokker Vastgoed
Zes op Zuid bestaat uit, de naam zegt het al, zes watervilla’s op het zuidelijkste puntje van het Paterswoldsemeer. Projectontwikkelaar van dit nieuwbouwproject is Slokker Vastgoed. Slokker Vastgoed probeert als ontwikkelaar meerwaarde te creëren voor klanten. Ze stellen de klant centraal en vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Dit vertaalt zich in projecten waarbij duurzaamheid, kwalitatief goede materialen en efficiënt ruimtegebruik voorop staan.

Unieke plek
Ronald Huijssoon, ontwikkelingsmanager bij Slokker Vastgoed, vertelt over dit nieuwbouwproject op deze unieke locatie: “Wij hebben deze locatie aan de Meerweg gekocht van de Gemeente Haren. Het is een unieke plek aan de rand van het Paterswoldsemeer. Hier woon je letterlijk met de voeten in het water. Het is een levendige plek met de jachthaven en diverse paviljoenen op loopafstand en op fietsafstand van de stad Groningen. Daarnaast ben je omringt door water aan de ene kant en een mooi bosje met oude bomen aan de andere kant.” Wonen in Zes op Zuid is dus niet zomaar wonen aan het water, u woont hier bijna ín het water. Het kleinschalige plangebied is daarom ook zo ontworpen dat elk van de zes woningen een optimale waterbeleving heeft.

Kwaliteit
Twee vrijstaande villa’s en vier halfvrijstaande villa’s worden gebouwd op deze unieke plek. Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, een aanlegplek voor je bootje direct naast je huis, maar ook vanwege hun chique, stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. “We hebben gekozen voor topkwaliteit. Mooie zinken dakbedekking, natuurlijke tinten en materialen, extra grote raampartijen en aluminium kozijnen. De villa’s zijn modern en strak, maar bieden een spannend beeld door de verschillende dakvlakken, grote overstekken, uitbouwen en  de zorgvuldig gekozen mix van materialen”, aldus Huijssoon. Nog een bijzonder detail: de villa’s zijn deels voorzien van een groendak: een fraaie en duurzame oplossing!

Halfvrijstaande villa’s
De vier halfvrijstaande villa’s hebben een zee aan ruimte en volop extra’s. Daarnaast zijn de halfvrijstaande villa’s op het water gericht en hebben grote, glazen puien voor optimaal uitzicht en lichtinval. De villa’s hebben een zeer royale living en een heerlijk grote leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan één met inloopkast en één met (optioneel) dakterras. Ook bevindt zich op deze verdieping een ruime badkamer en een apart toilet. De 2e verdieping biedt nog eens ruimte voor twee extra slaapkamers en een tweede badkamer. Uiteraard kan de villa in overleg geheel op de wensen van de koper(s) worden afgestemd. 

Vrijstaande villa’s
De twee vrijstaande villa’s vormen het neusje van de zalm. De woningen zijn zeer riant en licht door het vele glas. Ook hier is de architectuur stoer, chique en gevarieerd met vele fraaie accenten en details. De woonkamer heeft een knusse zithoek en loopt over in de enorme open woonkeuken. Natuurlijk is er ook een heerlijk grote schuifpui aan de waterkant. Bij mooi weer is het hier maximaal genieten. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers waarvan één met inloopkast. Ook bevindt zich hier een ruime badkamer en een apart toilet. Op de 2e verdieping heeft u nog eens plek voor twee extra slaapkamers en een tweede badkamer. Ook bij de vrijstaande villa geldt uiteraard dat de woning geheel afgestemd kan worden op de wensen van de koper(s).

Planning
In de voorlopige planning staat de start verkoop voor het einde van dit jaar gepland. Dit is echter onder meer nog afhankelijk van het afronden van de bestemmingsplanprocedure en zaken als welstand. “Wij denken dat we eind dit jaar in verkoop kunnen. Bij voldoende verkoop kunnen we rondom de zomer van 2018 de start bouw afkondigen en na de zomer starten met de bouw”, aldus Huijssoon.

Interesse in wonen in nieuwbouwproject Zes op Zuid? Lees hier meer over het project en schrijf u in als geinteresseerde.