Op zaterdag 16 december organiseren wij een “Christmasroute”; een open huis waarbij u onderstaande woningen tussen 12.00 en 14.00 uur kunt bezichtigen zonder afspraak! Uiteraard zorgen wij voor een kerstelijk ontvangst.

Zaterdag 16 december Christmasroute OPEN HUIS!

Hieronder vindt u de deelnemende woningen:

1. Van Iddekingeweg 138-6 - € 259.000,- k.k.
In het zuiden van de stad, in het mooie project "de Rederijker" gelegen ruim 3-kamerappartement met ruim balon/loggia, inpandige berging en parkeerplaats in de kelderruimte. Deze zeer goed onderhouden woning is hoogwaardig afgewerkt en ligt in de nabijheid van alle voorzieningen.

2. Grunostraat 17 - € 289.500,- k.k.
Een ruim 4-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping in een jong complex met lift en vrijstaande fietsenberging. Luxe en fraai afgewerkt, mooie indeling en ruime inpandig balkon op het westen. Het appartement wordt verkocht met een eigen parkeerplek in het naastgelegen complex.

3. Verlengde Lodewijkstraat 140 - € 249.500,- k.k.
In het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen 5-kamerappartement met wintertuin, 1 parkeerplek in parkeerkelder en berging. Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen. Het appartement heeft 3 slaapkamers, een woonkamer en een aparte woonkeuken!

4. Verlengde Meeuwerderweg 177 - € 349.000,- k.k.
In het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen ruime eengezinswoning met ruime inpandige garage, berging, zonneterras op het zuidwesten en dakterras! Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier, waarbij de eengezinswoningen direct vanaf de straat toegankelijk zijn. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen.

5. Verlengde Meeuwerderweg 95 - € 215.000,- k.k.
Nabij de gewilde Oosterpoortwijk en het Europapark gelegen 3-kamerappartement met ruim balkon, parkeerplek in parkeerkelder en inpandige berging. Deze luxe woning heeft een mooie indeling en schitterend uitzicht. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen!

6. R Schumanstraat 18 - € 210.000,- k.k.
Op mooie locatie in de gewilde woonwijk "de Hoornsemeer" gelegen goed onderhouden tussenwoning met inpandige berging en ruime tuin op het zuiden. Ideaal gelegen in nette straat, vlakbij het meer en vele voorzieningen (recreatie, supermarkt, etc)! Achter de woning bevindt zich een grote groene speelweide.

7. Paradijsvogelstraat 39 - € 249.000.- k.k.
De Stadswerf is een unieke plek in een bijzondere omgeving. Dat begint al met de ligging aan het kruispunt van het Van Starkenborgh- en het Oosterhamrikkanaal. In deze jonge wijk wordt een ruime tussenwoning met tuin, berging en parkeerplek in de parkeerkelder aangeboden. Een complete woning met 5 slaapkamers!

8. Semmelweisstraat 118 - € 249.500,- k.k.
Op een toplocatie, aan de rand van Groningen-Zuid gelegen 4-kamerappartement met lift, balkon, inpandige berging en eigen parkeerplek in het naastgelegen gebouw. De woning maakt onderdeel uit van het multifunctionele complex "Klein Corpus".

9. Henk Cornelisstraat 23 - € 299.000,- k.k.
In de jonge woonwijk De Velden wordt een eindwoning met vrijstaande berging, carport en tuin op het zuidwesten aangeboden. Deze bijzonder sfeervolle woning is gebouwd in 2010 en beschikt over 4 slaapkamers, een luxe keuken en badkamer. Gelegen in een groene rustige buurt en toch met de binnenstad van Groningen om de hoek!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden