De NVM Open Huizen Dag is er voor iedereen die zich oriënteert op de huizenmarkt. Je kunt zaterdag van 11.00-15.00 uur geheel vrijblijvend en zonder afspraak binnen en buiten kijken bij verschillende huizen die te koop staan. Je bent van harte welkom zaterdag bij alle deelnemende koophuizen!

Zaterdag 1 april: Landelijke Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag is een dag waarbij verkopers die hun huis te koop hebben staan bij een NVM-makelaar, hun huizen openstellen voor geïnteresseerde kopers. Dit geeft de kopers de mogelijkheid om de woning te bezichtigen en informatie te verzamelen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Bekijk hier de deelnemende huizen en stippel van te voren voor jezelf een handige route uit. Let op: tijdens het komende weekend zijn er diverse wegen door werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Houd daar rekening mee!

groninger-kaart-met-huizen.jpg

Belangrijk bij het bezoeken van een woning: voel je welkom! De eigenaren van de woning (en in sommige gevallen een van de medewerkers van Pandomo Makelaars) zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien!

Kijkdag Zin in Zuid
Transformatieproject Zin in Zuid aan de Van Schendelstraat 1 in Groningen maakt van de gelegenheid gebruik en opent eveneens haar deuren. De nog beschikbare (loft)appartementen en de maisonnete zijn bijna klaar en mogen alvast worden bewonderd! Kom je ook? Nico, Piet, Kimbeley, Femke en Diana verwelkomen je graag.

Meer weten hierover: lees dan verder daarover in onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden