Wanneer wij uw woning in verkoop nemen, zorgen we er allereerst voor dat uw woning zich van haar beste kant laat zien. Sinds kort doen wij dat niet meer alleen door middel van goede woningfotografie, maar nu ook met behulp van video.

Woningpresentatie nieuwe stijl

Een goede woningpresentatie is essentieel voor het aantrekken van de juiste kopers. Professionele verkoopstyling en het maken van goed beeldmateriaal zijn daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast ligt het accent op verleidende verkoopteksten en het inzetten van moderne verkoopkanalen.

Zowel de omgeving van de woning als het huis zelf wordt sinds kort bij ons professioneel in beeld gebracht met prachtige foto’s én video. De videopresentatie verzorgen we in twee stappen. Stap 1 is het promoten van de woning met behulp van een zogenoemde teaser.  Nog voordat de woning op Funda en onze eigen website staat, presenteren wij de teaser op onze Facebookpagina. De teaser laat alleen de omgeving van de woning zien met daarbij drie belangrijke kenmerken van de woning: de wijk/woonplaats, de soort woning (appartement, tweekapper, vrijstaand et cetera), en de verkoopprijs. Stap 2 betreft de promotiefilm van de woning zelf. In deze promotiefilm richten we alle aandacht op meest kenmerkende elementen van de woning. Precies die dingen die uw huis uniek maken. Ook deze promotiefilm wordt gepresenteerd via Facebook, maar dan pas als de woning ook via Funda en onze eigen website te vinden is. Uiteraard wordt deze promo ook toegevoegd aan de woningpresentatie op Funda en onze website: www.pandomo.nl.

We maken gebruik van de moderne sociale kanalen om uw woningverkoop onder de aandacht te brengen. Daarbij hebben we gekozen voor Facebook en Instagram (voor het plaatsen van de mooiste foto's van uw huis). Op dit moment zijn dat de sociale kanalen waar naar woningen wordt gezocht.

Iedere woning is uniek en daarom blijft een persoonlijk marketingplan, afgestemd op uw huis, het startpunt van een succesvolle verkoop. De doelgroep bepalen, concurrentie in kaart brengen, de onderscheidende kenmerken van het huis kennen en een ideale verkooptiming zijn de basis van een slimme marketing- en verkoopstrategie. Nu online video zo goed wordt gewaardeerd, zijn we in staat door deze woningpresentatie nieuwe stijl een nog grotere groep mensen te bereiken.   

Het beste verkoopresultaat wordt behaald als we van kijkers ook enthousiaste kopers kunnen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe wijze van woningpresentatie woningzoekenden een nog completer en daarmee beter beeld kunnen geven van uw woning, nog voordat de woning 'live' bezichtigd is. En dat is zowel voor u als verkoper evenals voor u als koper niet alleen handig, maar vooral ook een groot voordeel in een tijd waarin woningen vaak razendsnel worden verkocht. 

Een paar voorbeelden

Teaser voor de verkoop van een woning aan de Ebbingedwinger 

Promotiefilm van een woning aan de W.A. Scholtenstraat

Wilt u meer informatie over de wijze waarop Pandomo Makelaars zorgdraagt voor een succesvulle verkoop van uw huis? Vraag het onze verkoopmakelaars Marc Lanting, Reimon de Wit of Gerben Cazemier. Zij zijn u graag van dienst.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden