Op zaterdag 19 januari presenteren we in De Frontier maar liefst 9 koophuizen waarvoor nieuwe eigenaren worden gezocht! Alle deuren staan die dag van 12.00 - 14.00 uur voor u open. Zonder afspraak bent u in de gelegenheid een kijkje te nemen in de diverse koopwoningen.

Winterse Woonroute

Koek en zopie

Iedereen kan de woonroute starten bij het huis aan de Verlengde Meeuwerderweg 151. Van daaruit volgt een logische wandelroute, ook als u niet alle woningen wilt bekijken. En wilt u tussendoor even op adem komen van alle indrukken die u heeft opgedaan? Dan kan dat onder het genot van een warme drank en wat lekkers. De koek en zopie vindt u eveneens aan de Verlengde Meeuwerderweg nummer 151.

Wilt u weten welke woningen te koop staan in De Frontier? Hieronder leest u het complete en actuele aanbod:

 1. Verlengde Meeuwerderweg 151 - eengezinswoning 130 m² - € 319.500,- k.k.
 2. Verlengde Lodewijkstraat 278 - maisonnette 165m² - € 319.000,- k.k.
 3. Verlengde Lodewijkstraat 188 - maisonnette 100m² - € 237.500,- k.k.
 4. Verlengde Lodewijkstraat 98 - maisonnette 155m² - € 309.000,- k.k.
 5. Verlengde Meeuwerderweg 19 - maisonnette 129 m² - € 269.000,- k.k.
 6. Verlengde Meeuwerderweg 127 - eengezinswoning 130 m² - € 319.500,- k.k.
 7. Verlengde Lodewijkstraat 128 - 5-kamerappartement 115 m² - € 257.500,- k.k.
 8. Verlengde Lodewijkstraat 124 - 5-kamerappartement 115 m - € 255.000,- k.k.
 9. Verlengde Lodewijkstraat 166 - 3-kamerappartement 82 m² - € 225.000,- k.k.

Omdat we deze woningen graag tijdens de Winterse Woonroute presenteren, plannen we vóór zaterdag 19 januari geen bezichtigingen in voor deze koophuizen.

De Frontier: een bijzondere woonlocatie

De Frontier is een spectaculair complex waarin eengezinswoningen, maisonnettes, appartementen en penthouses gerealiseerd zijn rondom een grote, gemeenschappelijke binnentuin. De ligging van De Frontier, aan de rand van woonwijk De Linie in het Europapark, is perfect. De bereikbaarheid overigens ook: met auto, fiets én trein. In een paar minuten bent u met de fiets in de binnenstad of in de wijk Helpman. Net zo snel bent u de stad uit met de auto over de ringweg of met de trein.

In Groningen is de Euroborg dé plek om van sport te genieten. Passief - als toeschouwer in het moderne stadion - of actief: in de Plaza Sportiva. Met z’n fitnessclub, zwembad en sauna is dit sportpaleis heerlijk om in de buurt te hebben. En de Euroborg biedt nog veel meer: u kunt eten en drinken in diverse horecagelegenheden, een filmpje pakken in de bioscoop, een gokje wagen in het casino en uw boodschappen doen in de megasupermarkt. Het Europapark biedt ook alle gelegenheid om een balletje te trappen, een wandeling te maken of gewoon te genieten van de rust en de ruimte.

Ontdekt u zaterdag 19 januari ook alle mogelijkheden van fijn wonen in De Frontier?

De Frontier bevat in totaal 212 woningen. De Frontier is dus groot (maar liefst 250 m lang en 45 tot 80 m breed!), maar niet massief. Integendeel: door de verschillende hoogtes, steeds verspringende gevels en de spectaculaire binnentuin bovenop de stallinggarage, is het gebouw licht en luchtig gebleven. Bovendien heeft het gebouw vanuit elke positie een andere aangezicht. In De Frontier huizen niet alleen verschillende woningtypen, er zijn ook diverse kantoorruimtes gerealiseerd. De Frontier telt zeven verdiepingen (acht bouwlagen) aan de noordzijde, en loopt af naar twee verdiepingen (drie bouwlagen) aan de zuidkant.

Parkeren

Bij een goede bereikbaarheid hoort ook goede parkeergelegenheid. Ook daarvoor zit u goed bij De Frontier. Bewoners van de appartementen, penthouses en maisonnettes parkeren hun auto - veilig en uit het zicht - op hun eigen parkeerplaats in de garage onder het grote leefdek met binnentuinen. Enkele maisonnettes zijn daarbij direct vanuit de stallinggarage toegankelijk. Fietsen plaatst u veilig en droog in de fietsenstalling in de garage. Bewoners van de eengezinswoningen hebben hun eigen afsluitbare parkeerruimte in de garage met directe toegang tot hun woning. In die ruimte kunnen zij ook hun fietsen stallen.

Kortom, voldoende reden om gebruik te maken van de Winterse Woonroute door de koopwoningen in de Frontier. U bent van harte welkom!

Gerelateerde berichten

  Geen resultaten gevonden