Onze nieuwbouwstand viel goed op! We hadden diverse nieuwtjes en primeurs en we kregen veel positieve feedback over onze projectpresentaties op het doek en op onze schermen. We hadden bovendien ook wel iets te vertellen!

Wij hebben weer genoten van drie volle beursdagen Nieuwbouw XL

Voor het eerst was de vrijdag ook een complete beursdag van 10:00-17:00 en dat leverde, met name in de ochtenduren, vele belangstellenden op. De netwerkborrel die, iets later dan gepland, werd geopend door Roeland van der Schaaf was een mooie afsluiting van de eerste dag. Goed om zoveel bekenden weer even gesproken te hebben.

img3422.jpg

De highlights van de beurs

Ons team heeft ook dit jaar weer een grote hoeveelheid belangstellenden geïnformeerd over heel veel nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. Opvallend was dat we vrij veel mensen van buiten Groningen hebben gesproken. Onze stad is ook buiten de provinciegrenzen duidelijk in trek. En dat is niet vreemd, gezien de voortgang van de bouw in onze regio en het aantrekkelijke woningaanbod.

20191116101605.jpg

Van verschillende toekomstige projecten mochten wij de eerste impressies en plattegronden laten zien. Het is fijn om woningzoekers iets nieuws in het vooruitzicht te kunnen stellen. Er was veel belangstelling naar het toekomstige aanbod aan appartementen en de datum voor de start verkoop van Engelse Park fase 3 was ook een bericht waar vele nieuwbouwharten sneller van gingen kloppen. Ook voor de nieuwe woningen in Meerstad was veel belangstelling. Verder hadden we dit jaar ook een aantal nieuwbouwprojecten met huuraanbod in onze stand vertegenwoordigd. 

img3440.jpg

Met circa 8000 beursbezoekers kunnen we weer terugkijken op een succesvolle nieuwbouwbeurs. Het is altijd veel werk om alles tijdig gereed te krijgen, maar mede dankzij de hulp van onze opdrachtgevers was het resultaat weer zeer geslaagd!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden