In een tijd waarin kranten en overige (online) media bol staan van – vooral – negatieve aandacht voor de woningmarkt biedt Pandomo Makelaars een helpende, informatieve hand.

Weten wat er nog wèl mogelijk is!

Aan de basis van fijn en goed wonen ligt het hebben van inzicht in de eigen financiële (on)mogelijkheden. Ondanks dat er momenteel de nadruk wordt gelegd op de 'hoge' rente, dure woningen en hoge bouwkosten zijn er nog wel degelijk mogelijkheden om een andere (nieuwbouw)woning te kopen. Te denken valt bijvoorbeeld aan het meenemen van je huidige hypotheekrente voor de financiering van je volgende huis. En met een slimme voorbereiding is de 'jubelton' ook volgend jaar nog te gebruiken.

Met plezier en kennis van zaken geven onze hypotheekadviseurs Klaas en Miriam inzicht in jouw mogelijkheden. Op laagdrempelige en persoonlijke wijze. In een gesprek bij ons op kantoor, online of desgewenst bij jou thuis!
 
Een afspraak inplannen met Miriam of Klaas regel je nu eenvoudig zelf snel en eenvoudig via deze link. Liever op een ander moment afspreken dan in de agenda aangeboden wordt? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook dan komt het goed!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden