Van surfen en varen tot duiken in zee en van olifanten spotten tot slopen: bijna allemaal hebben we deze zomer een paar weken lang onze zinnen kunnen verzetten. Dit jaar heeft ons team genoten van onder meer Spanje, Canada, Sardinië, Oostenrijk, Zwitserland, Hattem, Haule, Tanzania, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Schotland. Binnenkort wordt Zuid-Afrika nog aan dit lijstje toegevoegd.

We zijn weer thuis!

Ja, we hebben een reislustig team!

Op vakantie doen we nieuwe energie op, krijgen we een andere blik op de wereld en dat inspireert! Eenmaal thuis hebben we zin om ons huis te voorzien van een verfje, richten we de woonkamer opnieuw in of nemen we de tuin onder handen. Want we willen er toch allemaal net zo lekker bij zitten als tijdens onze vakantie?

Wat ons heeft geïnspireerd afgelopen zomer? Ons team vertelt:

sheilah.jpg bea_cp_5d6d0638f093b1.03818405.jpg  piet.jpg

Groningen is haar nummer 1, maar Schotland voelt voor Sheilah ook zeer vertrouwd. Ze vertelt: “Met een Schotse moeder en veel familie ‘overseas’, voelt Schotland als thuiskomen. De foto is gemaakt op Isle of Skye, in een oase van rust. Je kunt er mijlenver kijken, zonder enig teken van leven te zien. Dat was deze zomer voor mij het ultieme vakantiegevoel!“

“Het was een heerlijke vakantie in Spanje! In L’Escala, in de provincie Gerona, at Bea de beste pizza, gemaakt van filodeeg. Niets zo inspirerend als lekker eten”

Piet heeft deze zomer een groots project onder handen genomen: zijn nieuwe huis! Het leidde tot verbroedering op de bouwplaats in Haule: “Samen werken en bouwen aan iets moois, ja dat is zeker inspirerend! “

paulien_cp_5d6d046f7ae4b5.05328388.jpg reimon_cp_5d6d06e188b025.70033848.jpg

“Ook op vakantie blijft huizenkijken zo leuk!” Paulien vierde vakantie in eigen land en trof het gelukkig met het weer. “Heerlijk met het gezin kamperen, waardoor je bij thuiskomst de geneugten van je eigen bed en douche weer dubbel en dwars waardeert.”

Vakantie is voor Reimon: “lekker genieten met familie en vrienden, bijvoorbeeld op een sloepje op het Paterswoldsemeer.”

diana_cp_5d6d0470a77f03.83054279.jpg ineke1.jpg

Diana: “Afrika is geweldig mooi. De natuur, de mensen, de (wilde) dieren, de huizen, de winkels, de infrastructuur: alles is anders. Wat is ons kikkerlandje dan goed georganiseerd. Maar wat kunnen wij ook nog veel leren van dit bijzondere volk. Een bananenboom bijvoorbeeld voorziet de dorpsbewoners in verschillende behoeften: van lokale medicatie, van voedsel, maar ook van materialen voor de bouw van een huis. Niets wordt zomaar weggegooid. Prachtig om te zien!”

“Ons ‘vakantiehuis’ hebben we na 10 jaar trouwe dienst achtergelaten in Kroatië.” Ineke was blij om na drie weken kamperen weer thuis in Groningen te genieten van haar mooie nieuwbouwhuis. Home, sweet home!”

Nieuwe plannen

Niet zelden besluiten we tijdens onze vakantie om het helemaal over een andere boeg te gooien: we gaan namelijk massaal op zoek naar een ander plekje onder de zon. Al jarenlang zien we in de maand september een flinke piek in het online zoekgedrag van mensen: juist in deze maand zoeken we op huis kopen en huis verkopen.

Nou, wij zijn weer thuis en zijn er weer helemaal klaar voor om hard aan de slag te gaan. Vol inspiratie en hernieuwde energie! Ons team laat u graag ervaren wat een goede makelaar voor u kan betekenen. Wij vinden het belangrijk dat u als goed geïnformeerde koper en/of verkoper het beste haalt uit deze belangrijke stap in uw leven.

Mogen wij u helpen uw woonwens te vervullen?

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden