Rommie Spoelstra en Pieter Visser zijn beide 29 jaar en afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Echter, je hoort het meteen, Rommie is een echte Friese naam. Haar roots, net als die van Pieter, liggen dan ook in Fryslân. Pieter is werkzaam als verbrandingstechnoloog bij DNV-gl in Groningen en Rommie werkt als projectleider ruimtelijke ontwikkeling voor diverse overheden zoals de gemeente Groningen en de provincies Fryslân en Groningen. Hobby’s van de twee zijn hardlopen, goede films en series kijken en op vakantie gaan naar onbekende landen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld prachtige verhalen vertellen over hun laatste reis naar de USA waar ze een actieve meerdaagse hike hebben gedaan naar de Havasu falls (Grand Canyon).

Rommie en Pieter wonen nu nog in een appartement vlakbij het station van Zwolle. Rommie: "Het was toen een logische keuze om iets centraler in het land te gaan wonen in verband met ons werk. Nu we beiden weer in het Noorden werken keren we weer terug naar Groningen." Enthousiast vertelt Pieter waarom De Stadswerf hun aandacht trok: "we hebben gekozen voor De Stadswerf vanwege de vrij in te delen plattegronden en het vrije uitzicht over het water. Daarnaast houden we van nieuw en modern dus een nieuwbouwwoning stond al jaren hoog op ons verlanglijstje."

Het stel verwacht veel woonplezier in een nieuwe woning aan de rand van een oude wijk met veel voorzieningen dicht bij de hand. Rommie: "het allerleukst is natuurlijk dat we zelf de indeling en de inrichting van de woning hebben uitgezocht!"

Op de vraag waar ze het meest naar uitkijken antwoordden ze: "naar de oplevering van de woning en de bbq’s die we in de zomer voor familie en vrienden kunnen organiseren. Wat ons betreft verhuizen we morgen al naar de Stadswerf Kade!"

Ook geïnteresseerd in wonen in de Stadswerf? Binnenkort starten wij met de verkoop van de Stadswerf Kadewoningen Fase 3. Dit zijn 8 kadewoningen met vrij uitzicht over het Van Starkenborghkanaal. Volg het project op onze website om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden