Bij de eerste presentatie van de 32 huurappartementen van EBBE waren we zelf al positief gestemd. EBBE biedt de huurmarkt in Groningen iets heel moois aan op een aantrekkelijke locatie nabij de binnenstad van Groningen in het populaire Ebbingekwartier.

Voorspoedige start verhuur EBBE

En de verwachtingen vooraf zijn inderdaad uitgekomen. Velen hebben zich aangemeld om als eerste in een van de nieuw gebouwde appartementen te gaan huren. Een aanmelding voor een van de huurappartementen in EBBE compleet maken is echter best een klus. Er moeten diverse documenten worden aangeleverd. Dit is aan de voorkant ietwat tijdrovend, maar het vervolg van de verhuurprocedure zal daardoor meer soepel verlopen.

De komende toewijzingsprocedure ziet er voor EBBE als volgt uit:

1. Alleen de volledig complete dossier zullen worden beoordeeld en krijgen op korte termijn bericht over toewijzing van een van de huurappartementen.

2. Toewijzing vindt zoveel mogelijk plaats op basis van de eerst opgegeven voorkeuren.

We zien dat een groot deel van de aanmeldingen nog geen compleet digitaal dossier hebben aangemaakt. Toewijzing van een appartement van EBBE kan daardoor niet plaatsvinden. Alle inschrijvers ontvangen deze week nog een bericht hierover.

Veel potentiële huurders van het EBBE hebben aangegeven dat zij graag een kijkje zouden willen nemen in de appartementen alvorens tot inschrijving over te gaan. Dat begrijpen we uiteraard heel goed. Om die reden zullen we op korte termijn één op meerdere kijkdagen inplannen. Iedereen die zich heeft aangemeld voor EBBE ontvangt hierover bericht en uitnodiging per e-mail.

Zijn er vragen over huren in EBBE? Laat het ons weten via: www.hureninebbe.nl

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden