Zoals u inmiddels merkt is er veel beweging op het gebied van nieuwbouw. Er wordt veel gebouwd, er vinden veel woningen nieuwe eigenaren, projecten gaan in verkoop én er staan nieuwe plannen op stapel. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Wij vertellen hier graag meer over in deze nieuwsbrief of tijdens het eerstvolgend WoonEvent.

Voorjaarsnieuws vol primeurs

WoonEvent

Ben je voor nu of in de toekomst op zoek naar een nieuwbouwwoning of appartement in de regio Groningen en de Kop van Drenthe? Wil je geen nieuwbouwprimeur missen? En wil je je graag persoonlijk laten informeren over de actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in een gezellige sfeer? Kom dan naar hét WoonEvent op zaterdag 23 maart van 10:00 – 14:00 uur.
Mediacentrale
Helperpark 272 - 298, Groningen
De entree en parkeren is gratis.

Waarom wil je dit WoonEvent niet missen? Ons team Nieuwbouw geeft je alvast een kijkje in hetgeen wij die dag gaan presenteren:

Engelse Park | start verkoop in zicht

engelse-park-vogelvlucht.jpg
Tijdens het WoonEvent op zaterdag 23 maart presenteren wij niet alleen de nieuwste impressies van Engelse Park, maar ook de datum van Start Verkoop. Ook zijn de prijzen dan bekend! Bent u op 23 maart niet in de gelegenheid om het WoonEvent bij te wonen? Geen nood, we kunnen u na 23 maart ook per e-mail berichten over de Start Verkoopdatum. Volg het project en we houden u op de hoogte.

Ebbingekwartier blok 7
Compleet nieuw wonen aan de rand van de historische binnenstad, die kans is er niet vaak. Binnenkort komt er een nieuwe fase woningen en appartementen in het Ebbingekwartier in verkoop. De verkoop start in twee delen. Het eerste deel, de gezinswoningen van het Ebbingekwartier blok 7, start voor de zomer van dit jaar. Deel twee, de verkoop van de appartementen, start naar verwachting begin 2020.

  • De gezinswoningen: 37 eengezinswoningen variëren van rijwoningen tot stadsvilla’s (circa 90 m² tot ruim 200 m²) veelal met eigen tuin of dakterras. De koopsommen zijn vanaf circa € 260.000 tot € 600.000 v.o.n.
  • De appartementen: er komen 31 appartementen die variëren van 60 m² tot ruim 250 m² groot. De prijzen zijn vanaf € 225.000 v.o.n. Naar verwachting start de verkoop medio 2020.

Inschrijven op een woning in blok 7 is op dit moment nog niet mogelijk. In de aanloop naar de start verkoop volgt uiteraard meer informatie over de woningen en de verkoopprocedure. Wilt u op de hoogte gehouden worden, volgt u dan het project!

Westerwal | update
Tijdens het WoonEvent op zaterdag 23 maart a.s. wordt ook het project Westerwal uitgebreid gepresenteerd. Wij verwachten die de nieuwe impressies te laten zien en meer te kunnen vertellen over de projectplanning en de prijzen.
 
The Warehouse | in de binnenstad
The Warehouse bestaat uit 24 compacte, luxe appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen, midden in de binnenstad van Groningen. Alle appartementen zijn inmiddels onder optie genomen of reeds verkocht. We werken met een reservelijst. Mocht u belangstelling hebben voor één of meerdere appartementen, dan is het mogelijk om uw gegevens daaraan toe te voegen. Neemt u contact met ons op in het geval we hierin iets voor u kunnen betekenen. 
 
Mercado | gelijkvloerse penthouses

02a-dakterras-xl.jpg
Naar aanleiding van de gesprekken die gevoerd zijn met geïnteresseerden voor de penthouses zijn de projectontwikkelaar en de architect de plattegronden van de penthouses aan het aanpassen. Er wordt nu gekeken naar opties voor meerdere gelijkvloerse penthouses. In plaats van 38 appartementen zullen er in Mercado bij de nieuwe indeling 41 appartementen gerealiseerd worden. Wij zullen alle geïnteresseerden uiteraard op de hoogte houden van ontwikkelingen. Volg het project en ontvang z.s.m. meer informatie over de verkoopprocedure.
 
Nijstad (Vries) | verkoop in volle gang

nijstad-vries-afb-7.jpg
De inschrijving van dit mooie project van tien royale gezinswoningen in Vries is afgelopen maand gesloten. Veel inschrijvers kregen de woning van hun voorkeur toegewezen. De eerste gesprekken zijn gevoerd en de eerste woning is mondeling verkocht! Er zijn nog woonkansen in dit plan! Klik hier om de brochure te downloaden of maak een afspraak voor meer informatie.
 
Keizerlibel | nieuwe impressies en video
Nadat de verkaveling van De Keizerlibel is aangepast naar vrijstaande woningen, zijn nu ook nieuwe impressies en een video beschikbaar. Alle vrijstaande woningen komen op een ruime kavel. De
bouw gaat al in april 2019 van start! Indien u belangstelling heeft maken wij graag een afspraak om dit project verder met u persoonlijk door te nemen. Het is ook mogelijk om het nieuwe beeldmateriaal via onze website te bekijken en/of de brochure te downloaden.
 
Sluispoort | nieuwe impressies vrijstaande woningen
Graag lichten wij de vier royale vrijstaande woningen in het project Sluispoort uit middels nieuwe impressies. Deze unieke woningen worden gerealiseerd aan het begin van de Vossenburglaan in Tersluis. Sluispoort neemt hiermee een prominente plek in de wijk in. De vrijstaande woningen zijn aan de voorkant gelegen op het zuiden en hebben een formele buitenplek in de ruime voortuin met een haagbeuk als groene afscheiding. De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. De vrijstaande woningen hebben bijzonder metselwerk, een aangebouwde garage en een ruime kavel. Naast de vrijstaande woningen is van de rijwoningen nog één hoekwoning beschikbaar. De overige rijwoningen zijn onder optie of verkocht. Kijk op onze website voor het nieuwe beeldmateriaal van de vrijstaande woningen en download de brochure. Om een optie te nemen of uw vragen te beantwoorden maken wij graag een persoonlijke afspraak.
 
Zomerdijk | start bouw in zicht!

zomerdijk-tersluis-meerstad1-klein.jpg
Binnenkort start de bouw van de 26 eengezinswoningen aan de Zomerdijk. De rijwoningen zijn allemaal verkocht. Er is nog een enkele halfvrijstaande woning en één vrijstaande woning beschikbaar. De halfvrijstaande woningen zullen worden gerealiseerd met een aanbouw van 1,20m op de begane grond. Daarnaast krijgen deze woningen een vergrote pui in de achtergevel en een deur van de garage naar de keuken. Bouwnummer 2 krijgt daarnaast nog een extra raamkozijn in de achtergevel op de tweede verdieping. De vrijstaande woning, bouwnummer 26, krijgt een vergrote pui in de achtergevel en een raamkozijn op de tweede verdieping in de achtergevel.
Download de verkoopdocumentatie voor meer informatie over de verschillende typen woningen, beschikbaarheid en de prijzen inclusief gekozen opties.
 
Wonen aan het Woldmeer | nieuwe plattegronden vrijstaande woningen
De plattegronden van de vrijstaande woningen zonder dakopbouw (bouwnummer 22 t/m 24) zijn inmiddels ook uitgewerkt. Deze woningen hebben in basis drie grote slaapkamers en een ruime badkamer op de eerste verdieping. Neem snel een kijkje en laat u verrassen door het comfort én de ruimte die de vrijstaande woningen bieden. Totaal worden er vijf vrijstaande woningen gerealiseerd, waarvan er twee uitzicht hebben op het Woldmeer en drie woningen een fraaie ligging aan het groen hebben. Twee zijn er al verkocht, één staat onder optie, dus wacht niet te lang! Ook is er nog één halfvrijstaande woning beschikbaar. De bouw van deze woningen start naar verwachting dit najaar al!
 
Watertuin | uitverkocht
Na een succesvolle verkoopperiode is onlangs de laatste woning van nieuwbouwproject Watertuin verkocht.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden