De laatste wetenswaardigheden over heel veel nieuwbouwontwikkelingen in en rondom de Stad Groningen leest u in deze blog.

'Voorjaarsnieuws' van ons team nieuwbouw

In ontwikkeling

Meerstad Groenewei Vlek 6

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis en naast het bijzondere Park Meerstad. Het project omvat 21 prachtige woningen (bungalows en rijwoningen). De zestien levensloopbestendige bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde van een besloten patiotuin. De vijf rijwoningen zijn ruime kubistische woningen met uitzicht over park en water. Het ontwerp is voorzien van speelse dakterrassen en parkeergelegenheid op eigen grond. Wilt u niets missen, volg dan het project.

Ebbingekwartier blok 7 (appartementen)

Op de website presenteren wij alvast de nieuwe (concept) plattegronden van de appartementen. Het project is momenteel nog in ontwikkeling. De verkoop start binnenkort. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in als belangstellende en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Westerwal

In de Zeeheldenbuurt in het verlengde van de Van Heemskerckstraat aan het Hoendiep komt een project met koopwoningen en huurappartementen. Zoals u wellicht al heeft vernomen zijn er een aantal aanpassingen in het uitwerkingsplan doorgevoerd. De koopwoningen zijn teruggebracht van 22 naar 20 koopwoningen. Alle woningen worden gasloos gebouwd met een EPC van 0,0 en triple glas. Wilt u niets missen, volg dan het project.

Helperkade

Aan de Helper Westsingel en het Helperdiep is het plan Helperkade in voorbereiding. Het plan omvat zeventien eengezinswoningen en 26 drie-kamerappartementen. Aanvullende informatie is hierover nog niet beschikbaar. Wij verwachten u hierover dit voorjaar verder te kunnen informeren. Mis niets en volg dit project!

Groot Zuid

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan in de Wijert komt een spectaculaire appartemententoren met luxe appartementen én 6 eengezinswoningen. Door de gunstige ligging is zowel de bruisende binnenstad alsook recreatiegebied Hoornsemeer in minder dan 5 minuten te bereiken. Ook de uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken. Inmiddels beschikken we over conceptplattegronden. In het complex komen verschillende woningtypen van 79 tot maar liefst 355 m². Heeft u belangstelling voor deze appartementen of gezinswoningen, volg het project.

Laatste kans:

Engelse Park

Groningen Zuid is straks een fijne woonplek rijker, Engelse Park. In deze laatste fase worden de laatste 32 royale Tuinwoningen en Park Villa’s in Groningen-zuid op de voormalige Rijkskantorenlocatie gebouwd. De woningen worden gebouwd met een EPC van 0,0. Prijzen van € 364.900,- tot € 660.000,- vrij op naam. Heeft u belangstelling voor deze woningen, download de brochure en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Musketiers: de bouw is gestart!

Bent u op zoek naar een prachtig appartement en wilt u in een dorp onder de rook van Groningen wonen? Kijk dan eens naar de appartementen van De Musketiers in Leek. Deze appartementen zijn ruim van opzet en zijn voorzien van een groot balkon of terras die garant staat voor maximale privacy en windluwte. Prijzen vanaf € 362.400,- vrij op naam. Heeft u belangstelling voor deze appartementen, download de brochure en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mercado | nog enkele luxe appartementen beschikbaar!

In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, verrijst straks Mercado. Mercado telt straks 41 luxe appartementen, penthouses en specials en geeft u net die ademruimte waarin u in de bruisende binnenstad behoefte aan heeft. Mercado maakt van een klein onopvallend straatje, een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad. Heeft u belangstelling voor één van deze appartementen? Wij maken graag een afspraak met u om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Nijstad

Wonen in hartje Vries, aan de Nijstad, een nieuwe straat in het hart van Vries, worden zes twee onder één kap woningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Op de verdieping drie slaapkamers en een ruime badkamer. Op de tweede verdieping is het eenvoudig om een extra slaapkamer of een werkkamer te realiseren. Bij beide typen zijn diverse opties mogelijk. Zoals het verlengen van de woning of het realiseren van uitbouw. Liever beneden slapen? Het is mogelijk om uw woning levensloopbestendig te laten uitvoeren. Heeft u belangstelling voor deze woningen, download de brochure en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitverkocht

De verkoop van woningen verloopt zeer vlot. Voor nieuwbouwwoningen is dit niet anders. In een zeer korte periode zijn alle woningen van de projecten Stadlander in Reitdiep en de IJsbaanlocatie in Sappemeer uitverkocht. Bovendien zijn alle (gezins)woningen in het Ebbingekwartier succesvol verkocht. Ook in Meerstad zijn we uitverkocht met De Vossenburglaan (fase 1) en Sluispoort.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden