We hebben afgelopen jaar enkele mooie nieuwbouwprojecten mogen verkopen en veel mensen kunnen helpen bij het vinden van hun nieuwe thuis. Uiteraard zijn wij ook bezig met een aantal ‘toekomstige projecten’. Om te zorgen dat u geen start verkoop hoeft te missen, vertellen wij hier welke projecten onder andere naar verwachting in de eerste helft van 2017 in verkoop gaan.

Verwachte start verkopen eerste helft van 2017

Kempkensberg
Mensen die het belangrijk vinden om in rust te wonen, nabij stedelijke voorzieningen en uitvalswegen, vinden hun (t)huis in nieuwbouwproject Kempkensberg (tussen het Sterrenbos, Helperzoom en de Bachkade). Wonen op deze plek betekent dat voorzieningen, inclusief het openbaar vervoer, op loopafstand liggen en het centrum van Groningen per fiets binnen 5 minuten te bereiken is. De overkraging van de rondweg en het Sterrenbos op loopafstand maken de omgeving perfect voor recreatie in de nabije omgeving.

De luxe koopappartementen zijn ruim opgezet en hebben een oppervlak vanaf ongeveer 90 m², oplopend tot 130 m². Op de eerste laag zullen de appartementen grote terrassen krijgen op het dek van de parkeerbak, de tussenlagen krijgen een ruim balkon en de appartementen op de bovenste laag krijgen een afwijkend programma. Alle appartementen hebben een zuidelijke oriëntering zodat u na een werkdag nog kunt genieten van de zon. Verder krijgt Kempkensberg een zorgvuldige aansluiting op de omgeving, is het gebouw voorzien van een lift en wordt overdekt parkeren aangeboden in de afgesloten stallingsgarage onder het gebouw.

Klik hier voor meer informatie en volg het project om op de hoogte gehouden te worden.

Engelse Park
Het project Engelse Park bestaat uit ca. 95 woningen met een stedelijk karakter. De woningen zijn eengezinswoningen, variërend van ca. 110 m² tot 175 m2² met ieder een royale tuin. Dit biedt voor veel mensen de kans om een woning naar wens te kopen in Engelse Park. Iedere woning heeft minimaal één eigen parkeerplaats in de parkeerkoffer of op eigen erf.

De groene opzet van de wijk is karakteristiek voor de nieuwe wijk Engelse Park. Door de aanleg van de ‘groene longen’ krijgt de wijk een open en groen karakter, de stedelijke woningen zorgen voor het stadse gevoel. Voetgangers spelen de boventoon; de meeste straten worden woonerven, waar alleen bestemmingsverkeer rijdt en auto’s te gast zijn. In het Engelse Park wordt er gespeeld op straat en op de grasveldjes in de wijk. Een wandelroute dwars door het gebied en de mooie route langs de waterkant biedt voetgangers alle ruimte om in en rond de wijk te bewegen.

Klik hier voor meer informatie en volg het project om op de hoogte gehouden te worden.

Merckt
Met Merckt wordt er een bijzondere woonlocatie aan de stad toegevoegd. Op een plek met een uitgesproken identiteit waar verschillende werelden samen komen: bovenop de Grote Markt. Met alle faciliteiten van de binnenstad aan uw voeten, een zeer hoog comfort en een ontspannen karakter. Het plan kent een divers en flexibel woonprogramma met ca. 25 appartementen verdeeld over 6 verdiepingen.

Vrijwel geen appartement is hetzelfde. Maar ze hebben wel ten minste een ding gemeen: elke woning heeft een eigen buitenruimte: een groene loggia of een royaal balkon. Van hieraf geniet u van een prachtig uitzicht op de straten van het stadshart.

Klik hier voor meer informatie en volg het project om op de hoogte gehouden te worden.

Berlage-Hof appartementen
De Berlage-Hof is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een nieuwe woonbuurt aan de groene zone van de Professorenbuurt in de Korrewegwijk. U woont er stedelijk, maar toch besloten en rustig aan het rand van het Hamburgerplantsoen. Na het succes van de Laan-, Hof, Terras en Parkwoningen is het tijd voor de kroon van de Berlage-Hof!

Er komen ruime appartementen in de Berlage-Hof. Elk appartement heeft 2 slaapkamers en een royaal en zonnig balkon uitkijkend over de groenstrook op slecht een paar minuten van het centrum.

Klik hier voor meer informatie en volg het project om op de hoogte gehouden te worden .

Meerstad vlek 11a
In Meerstad op vlek 11A in de wijk Meeroevers, gelegen tussen de kwelvaart en het Woldmeer, komt een gevarieerd plan met ca. 47 woningen uitgevoerd in rij - en hoekwoningen en 2 halfvrijstaande woningen:

- Aan het Oeverpad; uitkijkend over Woldmeer, achtertuin op het westen
- Aan de Biesvaren; met aan de voorzijde een fraaie groenstrook en achtertuin op het noorden
- Aan Meeroeverslaan; met aan de voorzijde een ruime groenstrook en achtertuin op het oosten
- Aan de Oude Merenweg; met achtertuin op het zuiden

De kavels varieren van circa 150 tot 335m² en hebben elk 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Klik hier voor meer informatie en volg het project om op de hoogte gehouden te worden.

Stadswerf-Kade fase 3
De Stadswerf is een nieuwe buurt in de karaktervolle Oosterparkwijk. Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, park en plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

Aan de Flamingokade komen, naast de eerste 26 woningen van fase 1 en 2, nog eens 8 Kadewoningen met vrij uitzicht over het Van Starkenborghkanaal. Het zijn drie- en vierlaagse eengezinswoningen met diepere en zonnige tuin en eigen oprit. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormde de inspiratie voor de architectuur.

Klik hier voor meer informatie en volg het project om op de hoogte gehouden te worden.

Dit zijn de projecten die naar verwachting in de eerste helft van 2017 in verkoop gaan. Natuurlijk volgen er in 2017 nog meer nieuwbouwprojecten. Houd daarom onze website in de gaten!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden