Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de Verkoopmanifestatie Meerstad op zaterdag 1 juli a.s. van 11.00 – 15.00 uur. Bent u op zoek naar die ideale woning met veel ruimte, water en groen om u heen? Wonen met het ultieme vakantiegevoel? Dan bent u op 1 juli a.s. bij ons aan het goede adres!

Verkoopmanifestatie Meerstad op 1 juli a.s.!

Actuele én nieuwe woonmogelijkheden
Naast de presentaties van het actuele woningaanbod zijn er meerdere nieuwe projecten waarvan de verkoop of pre-sale op 1 juli van start gaat. We hebben dus, samen met de betrokken ontwikkelaars, een aantal echte primeurs voor u. Kom en ontdek ‘de vele smaken’ van dit unieke woongebied!

In de wijk Meeroevers en ook de nieuwste wijk Tersluis zijn er geweldige woonmogelijkheden; van rijwoning tot vrijstaand en volop keuze in woningtype, prijssegment en woonsfeer.

Overzicht van de projecten:

Wonen in Tersluis
In verkoop! 

De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met halfvrijstaande woningen. Er zijn nog maar een aantal tweekappers en één vrijstaande woning beschikbaar. Nu kopen is volgend jaar wonen!
Prijzen v.a.€ 304.000,- v.o.n.

Parkvilla’s Tersluis (vlek 17)
Start verkoop: 1 juli

Tijdens de verkoopmanifestatie op 1 juli a.s. gaan de eerste vijf parkvilla’s op vlek 17 in Tersluis in de verkoop. De parkvilla's zijn uitgevoerd met twee of drie woonlagen, al naar gelang uw gezinssituatie en woonwens. Oftewel de Gelijkvloers+ variant of de Family XL uitvoering. Welke variant past het beste bij uw gezinssituatie en uw wensen? 
Prijzen v.a.€ 349.000,- v.o.n.

“Meer” Meeroevers (vlek 11a)
Start verkoop half juli (gefaseerd)

Op een van de mooiste plekken van Meeroevers verrijst straks het nieuwbouwproject Meer. 46 royale en betaalbare eengezinswoningen, duurzaam en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Alle woningen hebben een royale woonkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping. Wilt u meer ruimte? Dan is er een mogelijkheid om de woning uit te breiden met een uitbouw op de begane grond. Ook is het mogelijk om nog twee extra slaapkamers op de zolder te realiseren.
Prijzen v.a. € 215.000,- v.o.n.

Nieuwbouw -Tersluis
Binnenkort in verkoop

Op vlek 7 in Tersluis zijn diverse woningen in ontwikkeling: het project Nieuwbouw – Tersluis behelst 36 rijwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen op een royale kavel in een groene woonwijk.
Prijzen v.a. € 235.000,- v.o.n.

Meeroeverslaan (vlek 12)
Binnenkort in verkoop

Aan de groene Meeroeverslaan komen binnenkort nog tien zeer royale vrijstaande en halfvrijstaande woningen met vrijstaande garage. Royale en statige woningen met een grote en zonnige achtertuin grenzend aan de Kwelvaart.

Meeroeverslaan (vlek 15)
Binnenkort in verkoop

In de wijk Meeroevers ligt dit prachtige project met negen royale vrijstaande woningen. Fraai gelegen tussen de Meeroeverslaan en de Kwelvaart. De woningen combineren alle elementen die Meerstad zo populair maakt: water, groen en ruimte.

Wilt u ook wonen met veel ruimte, water en groen om u heen? Met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? We verwelkomen u graag op 1 juli in het Informatiecentrum aan de Waterviolier 2 in Meerstad!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden